• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz Import

Voor al uw importdiensten

Kiest u voor een geïmporteerde Mercedes-Benz van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven dan profiteert u niet alleen van een scherpe prijs maar koopt u ook een auto die door onze ervaren technische specialisten tot in het kleinste detail is gecontroleerd.

Wij voeren het onderhoud en de service uit volgens de officiële fabrieksvoorschriften met originele onderdelen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Uiteraard leveren wij de auto inclusief minimaal 12 maanden Steroccasion garantie.

Importspecialist Edwin Heppe

Voor al uw vragen betreft importeren

De zoektocht naar een voertuig buiten onze landgrenzen kan gecompliceerd zijn en we begrijpen als u hier veel vragen over heeft. Daarom hebben wij een importspecialist die al uw vragen kan beantwoorden en ondersteunt in het volledige importtraject. Heeft u vragen, staat uw auto er niet tussen of wilt u liever telefonisch contact, dat kan natuurlijk ook. Neem dan nu contact op met onze import expert Edwin Heppe.

Telefoonnummer:

Tel. 06 - 15 34 91 70


Bekijk nu hieronder het actuele aanbod van Mercedes-Benz import. Zit hier uw Mercedes-Benz erbij? Laat het ons weten en wij regelen het hele import traject van A t/m Z voor u.

Aanbod Mercedes-Benz Import

 

Waar bent u naar op zoek?