• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Speciaal voor u, op maat gemaakt

Mercedes-Benz Business Fleet Sales

  •  

Mercedes-Benz Business Fleet Sales

 
Zakelijk rijden bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Mercedes-Benz biedt organisaties aantrekkelijke contracten voor hun wagenpark. Als onderneming realiseren wij ons dat de kosten van het wagenpark altijd beheersbaar moeten zijn. Wij gaan daarom efficiŽnt en effectief te werk. Naast de luxe die de auto’s van Mercedes-Benz bieden, zijn elementen als comfort, prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van belang voor de berijders.

Bij de beslissing om Mercedes-Benz in uw wagenpark op te nemen zijn argumenten als duurzaamheid, die wij in alle klassen bieden door de lage C02-uitstoot van onze modellen, alsook onze uiterst concurrerende kosten per kilometer, de hoge restwaarde en de geringe kosten van onderhoud, evident.

Onze Accountmanager Fleetsales heeft veel ervaring met alle vormen van fleet- en lease sales. Hij biedt u, als beslisser en beheerder van uw wagenpark, oplossingen op maat. Benieuwd naar onze voorraad modellen nieuwe en gebruikte voertuigen?

Ontdek de voorraad

"Mercedes-Benz rijders zijn verstandige rijders. Zij geven de voorkeur aan een auto die interessant geprijsd is en die zich onderscheidt door dynamiek, veiligheid en vooruitstrevendheid. Mercedes-Benz speelt sinds decennia op het gebied van veiligheid, innovatie en comfort en leidende rol. In technologische ontwikkelingen loopt Mercedes-Benz altijd voorop”.


Onze Accountmanagers in de Fleetsales 

Maak kennis met Business Fleet Accountmanager

Jeroen Elfers


Jeroen is verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe personenauto's en

voor onze grote fleetrelaties in ons gehele verzorgingsgebied.

Neem contact met Jeroen op voor alle mogelijkheden, ontwikkelingen en oplossingen aansluitend op uw wensen door onderstaande button. 

Of neem telefonisch contact op via +31 6 13 922 934.


Maak kennis met Business Fleet Accountmanager

Hung Dang


Hung is verantwoordelijk om organisaties goed te informeren en adviseren over de mogelijkheden met Mercedes-Benz en/of smart.

Business-to business vraagstukken omtrent mobiliteit? Neem gerust contact op.
Graag neemt Hung de mogelijkheden, ontwikkelingen en oplossingen aansluitend op uw wensen uitgebreid door onderstaande contactgegevens.

Of neem telefonisch contact op via +31 6 11 313 309.


 

Waar bent u naar op zoek?