• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

De Mercedes-Benz E-Klasse Estate en Limousine.


Met een fiscale waarde vanaf € 54.763,-.

Mercedes-Benz zet een grote stap richting de toekomst met de E-Klasse Limousine en Estate. Het innovatieve karakter maakt de E-Klasse uniek in zijn segment. Zo denkt de E-Klasse mee met zijn bestuurder en vermindert hij de stress van het autorijden. De E-Klasse zal bovendien de zakelijke klant kunnen bekoren met de viercilinder dieselmotor in de uitvoering E 200 en E 220. De benzinemotor is voor zowel de Estate als Limousine verkrijgbaar in de E 200 uitvoering. De E-Klasse Limousine en Estate staan nu bij ons in de showroom.

Alle Business Solutions uitvoeringen zijn standaard rijk uitgerust en speciaal gemaakt voor de zakelijke markt. De zakelijke rijder heeft een groot deel van het productengamma van Mercedes-Benz (A- t/m E-Klasse) beschikbaar als Business Solution. Uiteraard hebben Mercedes-Benz en Mercedes-Benz Dealer Bedrijven hierbij ook gekeken naar een aantrekkelijke fiscale waarde.

Bekijk de prijslijst E-Klasse Estate en Limousine


Geïnteresseerd in onze Business Solutions modellen? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 
  

Waar bent u naar op zoek?