• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz Fleetsales.


Mercedes-Benz biedt organisaties aantrekkelijke contracten voor hun wagenpark. Als onderneming realiseren wij ons dat de kosten van het wagenpark altijd beheersbaar moeten zijn. Wij gaan daarom efficiŽnt en effectief te werk. Naast de luxe die de auto’s van Mercedes-Benz bieden, zijn elementen als comfort, prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van belang voor de berijders.

Bij de beslissing om Mercedes-Benz in uw wagenpark op te nemen zijn argumenten als duurzaamheid, die wij in alle klassen bieden door A, B of C Labels, alsook onze uiterst concurrerende kosten per kilometer, de hoge restwaarde en de geringe kosten van onderhoud, evident.

Onze Accountmanager Fleetsales heeft veel ervaring met alle vormen van fleet- en lease sales. Hij biedt u, als beslisser en beheerder van uw wagenpark, oplossingen op maat.

“Mercedes-Benz rijders zijn verstandige rijders. Zij geven de voorkeur aan een auto die interessant geprijsd is en die zich onderscheidt door dynamiek, veiligheid en vooruitstrevendheid. Mercedes-Benz speelt sinds decennia op het gebied van veiligheid, innovatie en comfort en leidende rol. In technologische ontwikkelingen loopt Mercedes-Benz altijd voorop”.

Onze Accountmanager FleetsalesJeroen Elfers

Jeroen is daarmee verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe 

personenauto's voor onze grote fleetrelaties in ons gehele verzorgingsgebied.


Neem nu contact op met Jeroen Elfers via 06-13922934.

 


 

Waar bent u naar op zoek?