• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Een rijke standaarduitrusting met extra voordelen

De Business Editions

  •  

De Business Editions

 


Stap in de toekomst van autorijden met de Business Editions van Mercedes-Benz en geniet van de exclusieve Business Line met talloze extra voordelen. Ontdek een uitgebreide actieradius, een intelligent MBUX-multimediasysteem en naadloze Smartphone-integratie. Elk detail is doordacht om uw comfort naar ongekende hoogten te brengen. Bent u klaar voor een rijervaring als nooit tevoren? De Business Editions zullen uw zintuigen prikkelen, niet in de laatste plaats door het all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar**. Verken nu de EQA 250+ Business Edition, de EQB 250+ Business Edition en de EQE 300 Business Edition.

De EQA 250+ Business Edition. Vanaf € 559,- p.m. in Financial Lease*.

 Een compacte elektrische SUV die als Business Edition nog rijker is uitgerust en een actieradius tot 524 km (WLTP) heeft.

Business Edition: sfeerverlichting, stoelverwarming voor bestuurder en voorpassagier, 2 grote digitale schermen, dodehoekassistent, metallic lak en nog veel meer.

• Extra op de Business Edition is de Smartphone-integratie en anti-diefstalpakket en is het all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar** inbegrepen.

De rijk uitgeruste EQA 250+ Business Edition is ook beschikbaar met de optionele AMG Line.

De EQB 250+ Business Edition. Vanaf € 589,- p.m. in Financial Lease*.

Deze gezins-SUV biedt u tot 7 zitplaatsen en oneindig veel voordelen als Business Edition. Ruim, robuust,nog meer comfort én geniet van een actieradius tot 499 km (WLTP).

Business Edition: sfeerverlichting, stoelverwarming voor bestuurder en voorpassagier, 2 grote digitale schermen, dodehoekassistent, metalic lak en nog veel meer.

• Extra op de Business Edition is de Smartphone-integratie en anti-diefstalpakket en is het all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar** inbegrepen.

De rijk uitgeruste EQB 250+ Business Edition is ook beschikbaar met de optionele AMG Line.

De EQE 300 Business Edition. Vanaf € 749,- p.m. in Financial Lease*.

Deze elektrische limousine blinkt uit als Business Edition, met zijn digitale interieur en iconische one-bow-design. Ervaar een nieuw en luxueus tijdperk van elektrische mobiliteit met de opmerkelijke actieradius tot 606 km (WLTP).

Business Line: sfeerverlichting, stoelverwarming voor bestuurder en voorpassagier, 2 grote digitale schermen, dodehoekassistent, metallic lak en nog veel meer.

• Extra op de Business Edition: het panoramaschuifdak en is het all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar** inbegrepen.


* Leasetarief EQA per maand op basis van Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Consumentenadviesprijs van € 52.546,- incl. kosten rijklaar maken.

* Leasetarief EQB per maand op basis van Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Consumentenadviesprijs van € 54.966,- incl. kosten rijklaar maken.

* Leasetarief EQE per maand op basis van Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Consumentenadviesprijs van € 69.928,- incl. kosten rijklaar maken.

* Dit betreft een zakelijk aanbod. Netto Financiële Lease bevat enkel rente en aflossing. Aanbetaling: 25% van consumentenadviesprijs incl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenadviesprijs excl. btw. Dit leasetarief is indicatief, gebaseerd op een vanaf tarief, en kan afhankelijk van eventuele bijkomende opties en uitrusting verschillen. Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT. Aanbod geldig op klantorders t/m 30 september 2023. Vraag bij uw Mercedes-Benz dealer naar de exacte voorwaarden.

** Met een maximum van 100.000 km. Voor langere looptijden of hogere kilometrages, neem contact op met uw Mercedes-Benz dealer voor een offerte op maat. Aanbod geldig voor alle EQ-modellen op klantorders van 09/06/2023 t/m 30/09/2023, met uitzondering van Lease en Taxi.

 

Waar bent u naar op zoek?