De Mercedes-Benz C160 Estate Business Solution AMG Limited.


Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek.


Klik op de afbeelding om te vergroten.


Speciaal voor u gecalculeerd:

De C-Klasse Estate Business Solution AMG Limited garandeert technologie van het hoogste niveau met een stijlvol design. Nu tijdelijk met een zeer complete uitrusting vanaf € 286,- netto bijtelling p/m*. Enthousiast? Vul dan onderstaand formulier in of download de prijslijst voor meer informatie.


Bent u geïnteresseerd in dit model? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Geïnteresseerd in onze Business Solutions modellen? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

*LET OP: dit is slechts een prijsvoorbeeld. Neem voor meer informatie contact op met één van onze vestigingen. Geldig tot en met registratie 31 december 2019 of zolang de voorraad strekt. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart