.

Mercedes-Benz Experience Days


Één proefrit in een Mercedes-Benz zegt meer dan duizend advertenties. En daarom nodigen wij u heel graag uit om een proefrit te komen maken tijdens de Experience Days in september! 


Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk op een afspraak voor een proefrit in te plannen. Profiteer daarnaast van aantrekkelijke acties tot en met 30 september.


Experience Days Acties:

Gratis set winterwielen:

Winterwielen maken het verschil bij sneeuw en ijs. Ook bij temperaturen van 7 graden Celsius of minder zorgen ze voor maximale grip, een kortere remweg en een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Bij aanschaf van een Mercedes-Benz uit voorraad voor 30 september 2018 krijgt u nu gratis een set winterbanden inclusief lichtmetalen velgen. Met deze set winterwielen komt u stijlvol én veilig de winter door.


Extra voorraadvoordeel:

Wilt u overstappen naar een nieuwe Mercedes-Benz? Dat is in de maand september extra voordelig dankzij het extra hoge voorraadvoordeel. Kiest u voor een aantrekkelijke Mercedes-Benz uit voorraad dan ontvangt u naast het extra voordeel nu een gratis set winterbanden en winterwielen.* Zo rijdt u het najaar goed tegemoet! 


Ja, ik wil graag een afspraak inplannen voor een proefrit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 Actie geldig van 01/09/2018 t/m 30/9/2018 bij aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz personenauto uit voorraad (m.u.v. GLE SUV en Coupé, GLS, G-Klasse, SLC, SL, S-Klasse Limousine, Coupé en Cabriolet, AMG GT, Citan, X-Klasse, V-Klasse, Vito, Sprinter en AMG-motorisaties). Specifieke velgensets per model, voor meer informatie neem contact op met uw verkoper. Aanbod geldig op selecte auto's uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Vraag naar de voorwaarden.