Niet Goed - Geld Terug op GLA's uit voorraad. 

En een voordeel tot ruim € 8.000,-

Bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven profiteert u nu van hoge kortingen op Mercedes-Benz GLA's uit voorraad. Daarnaast bieden wij nog een extra zekerheid. U koopt nu een GLA met onze unieke Niet Goed - Geld Terug mogelijkheid. 


Mocht u namelijk onverhoopt toch niet zo enthousiast zijn over uw GLA? Dan mag u deze zonder opgaaf van redenen tot 30 dagen na aflevering aan ons teruggeven en krijgt u het betaalde bedrag teruggestort op uw rekening. Heeft u uw auto bij ons ingeruild en besluit u de GLA niet te houden, dan krijgt u naast het betaalde bedrag uiteraard ook uw ingeruilde auto weer van ons retour. 


De spelregels voor de unieke service. 

  • Het maximaal aantal verreden kilometers gedurende de 30 dagen bedraagt 2500 km. 
  • Mocht u de pech hebben dat in deze periode van maximaal 30 dagen een beschadiging in of aan de auto is ontstaan, dan brengen wij de kosten van het herstel bij u of uw verzekering in rekening. 

Alle modellen zijn helemaal nieuw en al voorzien van een kenteken. Bent u de eerste eigenaar van ťťn van deze compleet uitgeruste GLA's met voordeel tot ruim € 8.000,- ťn unieke Niet Goed - Geld Terug garantie. Klik op onderstaande knop om de actiemodellen te bekijken. 


Bekijk alle actiemodellen


Interesse in een GLA? Laat ons contact met u opnemen:

 
 
 
 
 
 Actievoorwaarden:

  • Geldig op geselecteerde voorraad Mercedes-Benz GLA's uit 2019.
  • Ook geldig op Financial Services product Huurkoop met een minimale aanbetaling van € 5.000,-. Niet geldig i.c.m. andere lease-of financieringsproducten. Interesse in een GLA met een aantrekkelijk maandbedrag? Bekijk dan deze actie. 
  • Geldig op klantorders zolang de voorraad strekt.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart