.

Mercedes-Benz Fiets Aanbieding


Rijdt u komende zomer op een officiële Mercedes-Benz fiets? Bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven hebben wij nu een prachtige Fitness-Bike en Trekking Bike met een exclusief Mercedes-Benz design voor een hele scherpe prijs. De comfortabele fietsen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt (slechts 15 stuks beschikbaar). De Mercedes-Benz fietsen zijn te bewonderen, proef te rijden en te koop bij onze vestiging in Den Haag. 


Mercedes-Benz Fitness-Bike. 

Van € 1.025,- voor € 795,- incl. btw.

Voor veel plezier en een goede conditie. Met de fitnessbike Crater Lake is het puur genieten op de fiets. De fiets in zwart, exclusief design beschikt over een hoogwaardig aluminium frame, 28 inch wielen, schijfremmen en een geveerde voorvork. 27 versnellingen zorgen voor optimaal fietscomfort. De fiets met een maximum belasting van 100 kg is de ideale metgezel voor de vrije tijd en perfect voor uitdagende ritjes.  


Mercedes-Benz Trekking Bike. 

Van € 1.225,- voor € 895,- incl. btw.

Stap maar op. Met de Mercedes-Benz trekkingbike Aventura is het puur genieten op de fiets. De fiets in zwart, exclusief design beschikt over een hoogwaardig aluminium frame, 28 inch wielen, schijfrem, naafdynamo, bagagedrager, spatborden en een geveerde voorvork. 27 versnellingen zorgen voor optimaal fietscomfort. Of het nu om fietstochten door terrein of korte ritten in de stad gaat, de fiets met een maximum belasting van 100 kg is de ideale metgezel voor de vrije tijd.

 

Fietsendragers

Heeft u nog geen fietsendrager om uw nieuwe Mercedes-Benz fiets te vervoeren? Profiteer dan nu gelijk van onze scherpe aanbieding op de Mercedes-Benz Fietsendragers.

Fietsendrager voor op de trekhaak, twee fietsen opklapbaar.
van € 530,- voor € 449,- incl. btw.
Fietsendrager voor op de trekhaak, 3 fietsen opklapbaar.
van € 630,- voor € 549,- incl. btw.


 

Bent u lid van het Klasseprogramma? Kijk dan snel in het Klasseprogramma wat uw prijs voor de fietsendrager is.  Geïnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 Acties zijn geldig tot en met 01-07-2018. Vraag naar de voorwaarden.