• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart


Stapt u altijd met uw schoenen die onder andere onder de modder, water, sneeuw en aarde zitten, zo de auto in? En is uw mooie mattenset dan helemaal vies en aan vervanging toe? Voorkom dit probleem en bestel nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een all-weathermattenset die bij uw Mercedes-Benz past!

De matten voldoen zonder enig compromis aan duurzaamheid, langdurige kleurvastheid en neutrale geureigenschappen, ook na drie winters. Daarnaast zijn de matten nauwkeurig op de maten van uw Mercedes-Benz afgestemd, omdat bij de productie van de matten wordt gebruikgemaakt van de CAD-computergegevens van de auto. Clips voor een stevige bevestiging op de vloer zorgen ervoor dat de matten niet verschuiven. Natuurlijk kunt u ook voor achter-mattensets bij ons terecht.

Hieronder vindt u enige prijzen van mattensets voor de voorzijde . Natuurlijk kunt u ook voor achter-mattensets bij ons terecht. Wilt u een aanbieding ontvangen voor uw auto dan kunt u het formulier hieronder invullen. Wij nemen dan contact met u op.

 Modellen  Normale verkoopprijs Incl. btw actieprijs
 A, B, CLA, GLA € 76,- € 53,-
 C-Klasse € 82 € 57,-
 E-Klasse € 84,- € 59,-
 S-Klasse € 101,- € 70,-
 CLS € 84,- € 59
 GLC € 82,- € 57
 ML/GLE/GL/GLS € 218,- € 153
 SLK/SLC € 97,-€ 68
 SL € 110,-€ 77 
 smart€ 55 € 38 


Bent u geïnteresseerd en wilt u één van deze all-weathermatten bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Prijzen van de all-weathermatten zijn incl. btw. Actie geldig t/m 30 oktober 2020. Druk-en zetfouten voorbehouden. 


 Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 


 

Waar bent u naar op zoek?