Privelease actiemodellen

Een splinternieuwe Mercedes-Benz rijden voor een vast bedrag per maand? Dat kan nu extra voordelig op de onderstaande topmodellen! Speciaal voor u hebben we rijk uitgeruste modellen klaargezet in de showroom. De modellen least u nu privé voor een zeer aantrekkelijke prijs per maand, inclusief rijke uitrusting en alle vaste kosten. Wij zorgen dat alles geregeld is zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe auto. 


Mercedes-Benz private lease acties

Privélease actie A-Klasse

A 160 Private Lease Edition Handgeschakeld. Van: €564,- Voor: € 439,- per maand (berekend op 48 maanden en 10.000 km / jaar)*

Lees meer

Privélease actie GLA

GLA 180 Private Lease Edition Automaat: Van: € 629,- Voor: € 499,- per maand (berekend op 48 maanden en 10.000 km / jaar)*

Lees meer

Privélease actie B-Klasse

B-Klasse Private Lease Edition. Vanaf € 459,- per maand. (berekend op 48 maanden en 10.000 km / jaar)*

Lees meer


De voordelen van particulier auto leasen.

Met Mercedes-Benz Privélease geniet u van de veiligheid en het comfort van Mercedes-Benz, inclusief alle services. Met Privélease van Mercedes-Benz heeft u namelijk wel de lusten van een nieuwe Mercedes-Benz, maar niet de lasten. U rijdt zowel zakelijk als privé, u hoeft geen kilometeradministratie bij te houden, u hoeft geen grote investering in één keer te doen en u blijft niet zitten met een restschuld.


Bekijk alle privelease modellen


De volgende services zijn inbegrepen bij Mercedes-Benz Privélease:

  • Verzekering;
  • Onderhoud en reparatie;
  • Vervanging van banden;
  • Internationale hulp onderweg;
  • Wegenbelasting;
  • Afleveringskosten;
  • Rente en Afschrijving;
  • Assurantie belasting;
  • BTW;
  • Ontslagdekking.

 

Bent u geïnteresseerd om één van deze modellen te leasen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 Actievoorwaarden:

* Privé lease van Mercedes-Benz wordt aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040. Getoonde tarieven zijn o.b.v. privé lease inclusief BTW, € 150 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V., toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig van 1 oktober tot en met 31 december 2019, zolang de voorraad strekt.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart