Nú tijdelijk financieren tegen 3,49% rente!Uw nieuwe Mercedes-Benz is nog nooit zo dichtbij geweest. Profiteer nu bij Mercedes-Benz Financial Services van een speciale rente-actie van 3,49% op een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen. De actie geldt voor zowel Netto Financial Lease als Huurkoop.


Upgrade uw Mercedes-Benz, Downgrade uw rente.
Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes-Benz uit voorraad starten wij het jaar met een actierente. Tijdelijk voor 3,49% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen. Tijdelijk kunt u ook uw Mercedes-Benz upgraden met de Upgrade Editions.Geïnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Actievoorwaarden:

- Geldig op alle nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens
- Geldig voor Netto Financial Lease & Huurkoop
- Geldig op klantorders van 1 oktober 2018 t/m 31 december 2018
- Oók i.c.m. Business Solutions, Upgrade Editions of i.c.m. voorraadpremie & inruilpremie
- Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-
- Looptijd: 24 t/m 60 maanden
- Maximaal 1,0% rentekorting:
o -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een voertuig uit voorraad.
o -/- 0,5% rentekorting bij verkoop van een servicecontract en/of verzekering via Mercedes-Benz Insurance Services
- Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT


--
Dit aflopend krediet in de vorm van huurkoop wordt u aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. (KvK nummer 30079040, AFM vergunningsnummer 12013436) onder voorbehoud van kredietacceptatie. Elke kredietaanvraag wordt getoetst bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Tegelijk met betaling van de laatste maandtermijn dient een slottermijn te worden voldaan. In de vaste debetrentevoet op jaarbasis komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking, omdat Mercedes-Benz Financial naast de rente geen andere kosten berekent, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) gelijk aan de debetrentevoet. De Algemene Voorwaarden Huurkoop Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. zijn van toepassing. De kredietovereenkomst wordt afgesloten op uw privé naam. Alle bedragen inclusief btw. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart