Nú tijdelijk financieren tegen 3,49% rente!


Uw nieuwe Mercedes-Benz is nog nooit zo dichtbij geweest. Profiteer nu bij Mercedes-Benz Financial Services van een speciale rente-actie van 3,49% op een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen. De actie geldt voor zowel Netto Financial Lease als Huurkoop.


Downgrade uw rente.
Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes-Benz uit voorraad starten wij het jaar met een actierente. Tijdelijk voor 3,49% maar downgraden kan met maximaal 1% door een voorraadauto -0,5% en een servicecontract -0,5% af te sluiten, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.
Geïnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Actievoorwaarden:

- Geldig op alle nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens
- Geldig voor Netto Financial Lease & Huurkoop
- Geldig op klantorders van 30 juni 2019 t/m 30 september 2019
- Oók i.c.m. Business Solutions of i.c.m. voorraadpremie & inruilpremie
- Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-
- Looptijd: 24 t/m 60 maanden
- Maximaal 1,0% rentekorting:
o -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een voertuig uit voorraad.
o -/- 0,5% rentekorting bij verkoop van een servicecontract en/of verzekering via Mercedes-Benz Insurance Services
- Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT


--

Dit aflopend krediet in de vorm van huurkoop wordt u aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. (KvK nummer 30079040, AFM vergunningsnummer 12013436) onder voorbehoud van kredietacceptatie. Elke kredietaanvraag wordt getoetst bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Tegelijk met betaling van de laatste maandtermijn dient een slottermijn te worden voldaan. Deze slottermijn bedraagt € 0,-. In de vaste debetrentevoet op jaarbasis komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking, omdat Mercedes-Benz Financial naast de rente geen andere kosten berekent, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) gelijk aan de debetrentevoet. De Algemene Voorwaarden Huurkoop Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. zijn van toepassing. De kredietovereenkomst wordt afgesloten op uw privé naam. Alle bedragen inclusief btw. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart