.

StarDeals|Mercedes-Benz E-Klasse


Masterpiece of intelligence. Het is een kunst om enorme uitdagingen te overwinnen en die vervolgens te presenteren als ware het kinderspel. Beleef deze fascinatie in een auto die u ondersteunt, ontlast en intuïtief beschermt als geen ander voertuig. De Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën van de jongste generatie zijn toonaangevend voor ons streven naar autonoom autorijden zonder ongevallen. De intelligentie van de nieuwe E-Klasse betekent bij de Estate nog meer: hierdoor ziet de grootste ruimte in zijn klasse er ongelofelijk elegant uit. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan topfunctionaliteit. Kortom, een masterpiece of intelligence.

Elke dag de Masterpiece of Intelligence ervaren? Stap dan nu in de Mercedes-Benz E-Klasse. Momenteel hebben wij een voorraad jong gebruikte Mercedes-Benz E-Klasses met weinig kilometers. Deze modellen noemen wij StarDeals. De E-Klasse StarDeals kunnen wij met duizenden euro's voordeel aanbieden. Wij hebben daarmee altijd de scherpste aanbiedingen voor u!

Gratis ServiceContract*
Tijdelijk ontvangt u bij een StarDeal gratis reparatie en onderhoud. Zo bent u de komende jaren voorzien van gratis onderhoud en blijft uw Mercedes-Benz in topconditie. Inbegrepen bij het Servicecontract is:

  • Groot en klein onderhoud volgens het Daimler onderhoudsformulier incl. de aanvullende werkzaamheden.
  • Vervanging van slijtage onderhevige onderdelen (remschijven, remblokken)
  • Onvoorziene reparaties**

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een StarDeals Mercedes-Benz E-Klasse? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Of kijk snel hieronder voor onze voorraad StarDeals Mercedes-Benz E-Klasse.

 
 
 
 
 


*Gratis Servicecontract is excl. banden en op basis van 15.000 kilometer per jaar voor 36 maanden, te rekenen vanaf datum 1e registratie deel 1, aantal kilometers 0. Vraag naar de voorwaarden. StarDeals zijn alleen van toepassing op geselecteerde voertuigen. **Reparaties veroorzaakt door onoordeelkundig gebruik en/of schade door impact van buiten de auto zijn niet inbegrepen. Indien gewenst kan er een passend voorstel gemaakt worden voor afwijkende looptijden en kilometrages. Vraag uw verkoper naar de mogelijkheden.

Voorraad StarDeals Mercedes-Benz E-Klasse

Merk

Model

Carrosserie

Brandstof

Prijs

Kilometerstand

Bouwjaar

Transmissie

Kleur

Trefwoord

Vestiging

BTW Verrekenbaar

Zoekresultaten

Sorteren