.

StarDeals|Mercedes-Benz GLA


We staan midden in het moderne leven. We kunnen zo ver reizen als we willen. Ondertussen gewoon met iedereen communiceren. Zelfverzekerd. Vrij om te doen en laten wat we willen. De stad wordt steeds opwindender, de natuur steeds fraaier en waardevoller. Onze vrienden komen tegenwoordig uit de hele wereld en we kunnen met iedereen delen wat ons bezighoudt. Alles is mogelijk. 

 

Geniet van dat alles en stap nu in de Mercedes-Benz GLA. Wij hebben een voorraad jong gebruikte Mercedes-Benz GLA's met weinig kilometers. Deze modellen noemen wij StarDeals. De GLA StarDeals kunnen wij met duizenden euro's voordeel aanbieden. Wij hebben daarmee altijd de scherpste aanbiedingen voor u!

Gratis ServiceContract*
Tijdelijk ontvangt u bij een StarDeal gratis reparatie en onderhoud. Zo bent u de komende jaren voorzien van gratis onderhoud en blijft uw Mercedes-Benz in topconditie. Inbegrepen bij het Servicecontract is:

  • Groot en klein onderhoud volgens het Daimler onderhoudsformulier incl. de aanvullende werkzaamheden.
  • Vervanging van slijtage onderhevige onderdelen (remschijven, remblokken)
  • Onvoorziene reparaties**

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een StarDeals Mercedes-Benz GLA? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Of kijk snel hieronder voor onze voorraad StarDeals Mercedes-Benz GLA.

 
 
 
 
 
 


*Gratis Servicecontract is excl. banden en op basis van 15.000 kilometer per jaar voor 36 maanden, te rekenen vanaf datum 1e registratie deel 1, aantal kilometers 0. Vraag naar de voorwaarden. StarDeals zijn alleen van toepassing op geselecteerde voertuigen. **Reparaties veroorzaakt door onoordeelkundig gebruik en/of schade door impact van buiten de auto zijn niet inbegrepen. Indien gewenst kan er een passend voorstel gemaakt worden voor afwijkende looptijden en kilometrages. Vraag uw verkoper naar de mogelijkheden.

Voorraad StarDeals Mercedes-Benz GLA

Merk

Model

Carrosserie

Brandstof

Prijs

Kilometerstand

Bouwjaar

Transmissie

Kleur

Trefwoord

Vestiging

BTW Verrekenbaar

Zoekresultaten

Sorteren