.

StarDeals|Mercedes-Benz GLA


We staan midden in het moderne leven. We kunnen zo ver reizen als we willen. Ondertussen gewoon met iedereen communiceren. Zelfverzekerd. Vrij om te doen en laten wat we willen. De stad wordt steeds opwindender, de natuur steeds fraaier en waardevoller. Onze vrienden komen tegenwoordig uit de hele wereld en we kunnen met iedereen delen wat ons bezighoudt. Alles is mogelijk. 


Geniet van dat alles en stap nu in de Mercedes-Benz GLA. Wij hebben een voorraad jong gebruikte Mercedes-Benz GLA's met weinig kilometers. Deze modellen noemen wij StarDeals. De GLA StarDeals kunnen wij met duizenden euro's voordeel aanbieden. Wij hebben daarmee altijd de scherpste aanbiedingen voor u!

Gratis SterOnderhoud*
Tijdelijk ontvangt u bij een StarDeal gratis SterOnderhoud. Zo bent u de komende jaren voorzien van gratis onderhoud en blijft uw Mercedes-Benz in topconditie.
Inbegrepen bij SterOnderhoud is: 

  • Groot en klein onderhoud volgens het Daimler onderhoudsformulier incl. de aanvullende werkzaamheden.
  • Tussentijds bijvullen olie en vloeistoffen (excl. brandstof)
  • Tussentijds bandenspanningscontrole door één van onze monteurs
  • Jaarlijkse controle airconditioning
  • Jaarlijks gratis een uitgebreide zomer- en wintercheck
  • Gratis APK

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een StarDeals Mercedes-Benz GLA? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Of kijk snel hieronder voor onze voorraad StarDeals Mercedes-Benz GLA.

 
 
 
 
 
 


*Gratis SterOnderhoud is op basis van 15.000 kilometer per jaar en 2 onderhoudsbeurten binnen 36 maanden, te rekenen vanaf datum 1e registratie deel 1. Vraag naar de voorwaarden. StarDeals zijn alleen van toepassing op geselecteerde voertuigen.

Voorraad StarDeals Mercedes-Benz GLA

Merk

Model

Carrosserie

Brandstof

Prijs

Kilometerstand

Bouwjaar

Transmissie

Kleur

Trefwoord

Vestiging

BTW Verrekenbaar

Zoekresultaten

Sorteren