.

StarDeals|Mercedes-Benz Plug-In Hybrids (laatste voertuigen!)


Op zoek naar een leaseauto met een interessante bijtelling? Vanaf 2017 zijn er nog maar 2 bijtellingsgroepen (4% & 22%). De 4% geldt alleen voor volledig elektrische voertuigen, dus alle andere voertuigen vallen in de 22% bijtellingscategorie. Wilt u toch profiteren van een lagere en dus interessante bijtelling? Dat kan.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft namelijk de laatste voorgeregistreerde Mercedes-Benz Plug-In Hybrids staan met 15% bijtelling! De voorraad bestaat uit C-Klasse en E-Klasse Plug-In Hybrids. Profiteer nu nog van 15% bijtelling en bespaar de komende jaren nog duizenden euro's! 

Gratis SterOnderhoud*
Tijdelijk ontvangt u bij een StarDeal gratis SterOnderhoud. Zo bent u de komende 3 jaar voorzien van gratis onderhoud en blijft uw Mercedes-Benz in topconditie.
Inbegrepen bij SterOnderhoud is: 

  • Groot en klein onderhoud volgens het Daimler onderhoudsformulier incl. de aanvullende werkzaamheden.
  • Tussentijds bijvullen olie en vloeistoffen (excl. brandstof)
  • Tussentijds bandenspanningscontrole door één van onze monteurs
  • Jaarlijkse controle airconditioning
  • Jaarlijks gratis een uitgebreide zomer- en wintercheck
  • Gratis APK

Interesse
Bent u geïnteresseerd in één van onze StarDeals Mercedes-Benz Plug-In Hybrids? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Of kijk snel hieronder voor onze voorraad StarDeals Mercedes-Benz Plug-In Hybrids.

 
 
 
 
 
 
 


 Of bel direct: 070 - 3400 300

De getoonde data, foto's en specificaties zijn met de grootste zorg samengesteld. Echter kunnen wij de juistheid niet 100% garanderen. U kunt geen rechten ontlenen aan de op deze site vermelde gegevens. 15% bijtelling geldt alleen op voorgeregistreerde Plug-In Hybrid modellen uit 2016. OP=OP. Vraag naar de voorwaarden. *Gratis SterOnderhoud is op basis van 15.000 kilometer per jaar en 2 onderhoudsbeurten binnen 36 maanden, te rekenen vanaf datum 1e registratie deel 1. Vraag naar de voorwaarden.


Merk

Model

Carrosserie

Brandstof

Prijs

Kilometerstand

Bouwjaar

Transmissie

Kleur

Trefwoord

Vestiging

BTW Verrekenbaar

Zoekresultaten

Sorteren