.

GLA Upgrade Editions


Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLA. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 augustus 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De GLA Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade

Voor de GLA Upgrade Edition kunt u het Businesspakket zonder meerprijs upgraden naar het Premiumpakket. Of krijg voor de prijs van Premiumpakket de inhoud van het zeer rijk uitgeruste Premium Pluspakket. Bekijk alle details van de pakketten en het rekenvoorbeeld hieronder.


Downgrade

Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes-Benz uit voorraad starten wij het jaar met een actierente. Tijdelijk voor 3,49% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.Business Solutions

Speciaal voor zakelijke rijders zijn er ook Upgrade Editions beschikbaar op basis van de Business Solutions modellen. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden. Tot 30 juni 2018 kunt u op de GLA Upgrade Edition het Business Solutionpakket zonder meerprijs upgraden naar het Business Solution Pluspakket. Of krijg voor de prijs van het Business Solution Pluspakket de inhoud van het zeer rijk uitgeruste Business Solution AMGpakket. Bekijk alle details van de pakketten en het rekenvoorbeeld hieronder.
Geďnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 juli 2018 t/m 31 augustus 2018.


Actievoorwaarden 3,49% rente of lager
- Geldig op alle nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens
- Geldig voor Netto Financial Lease & Huurkoop
- Geldig op klantorders van 1 juli 2018 t/m 31 augustus 2018
- Oók i.c.m. Business Solutions, Upgrade Editions en Sport Editions of i.c.m. voorraadpremie & inruilpremie
- Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-
- Looptijd: 24 t/m 60 maanden
- Maximaal 1,0% rentekorting:
o -/- 0,5% rentekorting bij verkoop van voertuig uit voorraad.
o -/- 0,5% rentekorting bij verkoop van een servicecontract en/of verzekering via Mercedes-Benz Insurance Services
- Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT