De nieuwe B-Klasse

 We hebben de gezinsauto opnieuw uitgevonden. De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse is er. Nadrukkelijk sportief, bijzonder elegant of dynamisch modern- u bepaalt zelf hoe uw nieuwe B-Klasse eruit gaat zien. Daarvoor kunt u kiezen uit de uitrustingslijnen AMG Line, Style of Progressive. Die u vervolgens verder kunt individualiseren met opties en pakketten. Zo maakt u van de nieuwe B-Klasse úw B-Klasse. Helemaal zoals u dat wilt.


Daarnaast is deze auto voorzien van het zelflerende MBUX; de intuïtieve user interface van het MBUX multimediasysteem is baanbrekend. Tot de sterke eigenschappen behoren de heldere weergave, de “Hey Mercedes” spraakbediening, het standaard touchscreen en functies als MBUX Augmented Reality.


De nieuwe B is veiliger dan ooit tevoren; Dankzij de moderne rijassistentiesystemen heeft de B-Klasse een van de hoogste actieve veiligheidsniveaus in het segment, met functies die zijn overgenomen van de S-Klasse. Daarnaast is het interieur ruimer, terwijl de motoren zuiniger en milieubewuster zijn. Ook maakt een achttraps transmissie met dubbele koppeling zijn debuut.


Download hier de brochure


Download hier de prijslijst


Voor de introductie van de B-Klasse is de Launch Edition verkrijgbaar, bekijk de details hier


Kom gerust dichterbij.
De nieuwe B-Klasse staat al op u te wachten. Met optimaal zitcomfort, ruimte en flexibiliteit in de bagageruimte.

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart