Open Huis Mercedes-Benz Flagshipstore Den Haag.

25 mei 2019 vanaf 10:00 uur.


Met trots nemen wij onze volledig verbouwde Mercedes-Benz hoofdvestiging in Den Haag weer in gebruik. Dit betekent dat, na een intensieve verbouwingsperiode van meer dan een jaar, de eerste Mercedes-Benz Flagshipstore van Nederland - en zelfs van Europa - een feit is.


Je bent van harte welkom.
Het Open Huis vindt op 25 mei vanaf 10:00 uur plaats. Je bent van harte welkom om het Open Huis bij te wonen. Je kunt gedurende de hele dag binnenlopen om ons nieuwe pand te bekijken. Onze verkoopadviseurs zijn de hele dag aanwezig om jou het pand te laten zien en te adviseren.


Datum: 25 mei 2019
Tijd: 10:00 uur - 16:00 uur
Locatie: Donau 42, Den Haag


Op welke manier kunnen wij deze opening beter vieren dan met buitengewone aanbiedingen op onze personenwagens? 

StarDeals
3 jaar GRATIS reparatie en onderhoud bij aankoop van een Mercedes-Benz uit de StarDeals collectie: bijna nieuw, weinig kilometers en een écht scherpe deal.
Meer informatie

Downgrade rente-actie
Bij financiering van een nieuwe Mercedes-Benz is het rentetarief 3,49%. Koopt u een Mercedes-Benz uit voorraad? Dan is het rentetarief slechts 2,99%.
Meer informatie


Gebruikte Mercedes-Benz met 4,99% rente
Een gebruikte Mercedes-Benz, die niet ouder is dan 12 maanden, is nu te financieren tegen een rentetarief van 4,99%. Maak tijdens het Open Huis kennis met onze vernieuwde occasion ruimte. 
Bekijk de voorraad


Rijden zonder zorgen
Zonder grote investering rijden in een nieuwe Mercedes-Benz? Er is al een nieuw exemplaar vanaf €399,- per maand. 
Meer informatiePersonenwagens Bestelwagens Trucks Smart