Unleash your senses.

De SLC.

SLC.

De SLC heeft de kenmerkende roadsteruitstraling met de lange motorkap. Van buiten, maar zeker ook van binnen door o.a. het sportstuur en de sportstoelen. De kap kan open in minder dan 20 seconden, zodat u makkelijk en snel van het cabriogevoel kunt genieten. Ook met de kap dicht is het aangenaam, want met een druk op de knop verandert de doorlaatbaarheid van licht en energie in het glazen dak.


Dynamisch silhouet.

Het silhouet fascineert door de typerende styling van een roadster, met een ver naar achter verplaatst passagierscompartiment. Wanneer het dak is geopend, vallen de vlakke A-stijlen en frameloze zijruiten direct op.
Het luchtuitlaatrooster op het voorspatscherm is voorzien van een vin in chroom hoogglanzend, die verwijst naar de Mercedes-Benz 300 SL.


Sportief interieur.

Het sportieve interieur nodigt direct uit om open te gaan rijden. Zodat nog meer toeschouwers de nieuw vormgegeven sportstoelen of het sportstuur met het geperforeerd greepgedeelte kunnen bewonderen.
Het interieur wordt spectaculair verlicht door de sfeerverlichting, die u volledig kunt afstemmen op uw stemming.


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw SLC zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Met Mercedes-Benz Intelligent Drive is elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig, maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Meeslepende power.

De dynamiek van de SLC kan worden toegeschreven aan een 3,0-liter V6-biturbomotor met uitstekende prestaties. Het rijplezier tijdens dynamische ritten wordt verder verhoogd door het lage verbruik en emissies van de motor. Het model is volledig geconstrueerd voor het leveren van prestaties op autosportniveau, en beschikt over ultieme wendbaarheid, imposante precisie en uitstekende dwarsdynamiek. 
De automatische transmissie zorgt met negen vooruitversnellingen voor efficiëntie, comfort en dynamiek op topniveau. Voor de de Mercedes-AMG SLC 43 is de transmissie leverbaar met verkorte schakeltijden. 

proefrit

 

brochure

 

offerte

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
0703400300
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart