Past perfect.

Met private lease (ook wel privé lease genoemd) rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz. Een auto die u volledig naar wens configureert, maar waaraan u géén spaargeld hoeft te besteden.


U weet precies wat uw Mercedes-Benz kost, want in het leasetarief zijn meer dan 10 autoservices inbegrepen. Dat maakt private lease vaak ook financieel een aantrekkelijke keuze: zo is Privélease van een nieuwe Mercedes-Benz zelfs voordeliger dan het privé leasen van een occasion. Leunt u maar achterover.. Wij zorgen dat alles voor het rijden met uw Mercedes-Benz zorgeloos geregeld is!


Bereken uw tarief


Bekijk onze private lease editions

Uw favoriete Mercedes-Benz is bereikbaar.

Met een huurkoopfinanciering van Mercedes-Benz Financial Services kunt u de aankoopprijs van de auto in maandelijkse termijnen spreiden. U kunt de financiering volledig op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. 


  • De periode van de overeenkomst bepaalt u zelf.
  • U kunt het maandbedrag verlagen door een aanbetaling of de inruil van uw huidige auto.
  • Naast een aanbetaling is het mogelijk een slottermijn in de overeenkomst op te nemen om het maandbedrag verder te verlagen. De slottermijn is de laatste betaling aan het einde van de overeenkomst.


Financieren van uw occasion.
Het is ook mogelijk om een huurkoopfinanciering af te sluiten voor uw occasion. De maximale ouderdom van uw occasion is maximaal 12 jaar,inclusief de looptijd van uw financieringscontract. Bijvoorbeeld: u financiert uw occasion van 8 jaar oud, de maximale looptijd van uw contract is in dit geval 4 jaar.

Bereken uw tarief


Een persoonlijk gesprek met een adviseur.

Terencia Djewan
F&I Adviseur

@: terencia.djewan@daimler.com                                                        
Léon Hemelraad
F&I Adviseur
@: leon.hemelraad@daimler.com

Rob Loer
F&I Manager

@: rob.loer@daimler.com 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart