• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Financiële zekerheid.

Met financial lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom.

Bereken uw tarief


 Nú tijdelijk financieren tegen 2,99% rente


Tot en met 31 december 2020 profiteert u bij Mercedes-Benz Financial Services van een speciale rente-actie van 2,99% op nieuwe Mercedes-Benz personenwagens. Wij leggen graag alle details uit.
* Enkel geldig op voertuigen uit voorraad. Registratie tot en met 31-12-2020.

 Voordelig financieren van uw occasion


Uw 'nieuwe' occasion is nog nooit zo dichtbij geweest. Tot en met 31 december 2020 profiteert u van een speciale rente-actie van 4,99%. Wij leggen graag alle details uit.  

Actievoorwaarden:

Actie is geldig t/m 31 december 2020.
Actie geldt voor Netto Financial Lease.
Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-.
Minimale looptijd 24 maanden.
Maximale looptijd 60 maanden.


Het comfort van operationele lease

Met operationele lease kiest u voor zekerheid en gemak. U betaalt één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas.

Tegen betaling van een vast bedrag per maand krijgt u over een vooraf afgesproken periode het gebruiksrecht van de Mercedes-Benz. U huurt de auto dus in feite van Mercedes-Benz Financial Services. Mercedes-Benz Financial Services is de juridisch en economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat de Mercedes-Benz bij hen op de balans staat, en niet bij u.

Maak een proefrit

Een persoonlijk gesprek met een adviseur


Terencia Djewan

F&I Adviseur

@: terencia.djewan@daimler.com 


Léon Hemelraad

F&I Adviseur
@: leon.hemelraad@daimler.com

Rob Loer

F&I Manager

@: rob.loer@daimler.com


 

Waar bent u naar op zoek?