FinanciŽle zekerheid.

Met financial lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom. 

Bereken uw tarief


Voor taxiondernemingen hebben we een speciaal actie rentetarief van slechts 2,99%*. Financier nu tijdelijk extra voordelig een B-Klasse, E-Klasse of S-Klasse. 


Nķ tijdelijk financieren tegen 3,99% rente.  

Tot en met 31 maart 2020 profiteert u bij Mercedes-Benz Financial Services van een speciale  rente-actie van 3,99% op nieuwe Mercedes-Benz personenwagens. Wij leggen graag alle  details uit. 

Voordelig financieren van uw occasion.  

Uw 'nieuwe' occasion is nog nooit zo dichtbij geweest. Tot en met 31 maart 2020 profiteert u van een speciale rente-actie van 4,99%. Wij leggen graag alle details uit.  Het comfort van operationele lease.  

Met operationele lease kiest u voor zekerheid en gemak. U betaalt ťťn vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas.


Tegen betaling van een vast bedrag per maand krijgt u over een vooraf afgesproken periode het gebruiksrecht van de Mercedes-Benz. U huurt de auto dus in feite van Mercedes-Benz Financial Services. Mercedes-Benz Financial Services is de juridisch en economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat de Mercedes-Benz bij hen op de balans staat, en niet bij u.


Maak een proefrit


Een persoonlijk gesprek met een adviseur.

Terencia Djewan
F&I Adviseur

@: terencia.djewan@daimler.com                                                        
Lťon Hemelraad
F&I Adviseur
@: leon.hemelraad@daimler.com

Rob Loer
F&I Manager

@: rob.loer@daimler.com 

Actievoorwaarden:

  • Actie is geldig t/m 31 maart 2020.
  • Actie is geldig voor de Mercedes-Benz B-Klasse, E-Klasse en S-Klasse.
  • Actie geldt voor Netto Financial Lease.
  • Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-.
  • Minimale looptijd 24 maanden.
  • Maximale looptijd 60 maanden.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart