Citan Proeflease, probeer de Mercedes-Benz Citan nu zes maanden uit!


Proeflease voor de Mercedes-Benz Citan is nu interessanter dan ooit. Hier zijn wij zelf zo enthousiast over dat we u nu zonder enig risico kennis willen laten maken met de compacte besteller van Mercedes-Benz. Dit doen we middels Proeflease. Dit is leasen voor hetzelfde tarief als normaal, maar dan zes maanden op proef.


Morgen al op weg.
Met Proeflease van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven bieden wij u nu de mogelijkheid om morgen nog weg te rijden in uw gloednieuwe Mercedes-Benz Citan. U maakt hiervoor een keuze uit onze ruime voorraad nieuwe Mercedes-Benz Citan bedrijfswagens. Hier hebben wij altijd auto’s bij staan die volledig rijklaar, inclusief betimmering op u staan te wachten. In overleg met een van onze adviseurs wordt vervolgens het maandtarief van de Proeflease vastgesteld aan de hand van onder andere kilometrage en gebruik. U rijdt de Citan al voor € 399,-  per maand*


Heldere voorwaarden.
Binnen het maandtarief van de Proeflease vallen alle kosten die u aan uw nieuwe auto hebt. Zo regelt u voor een vast laag maandtarief onder andere uw verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud. Hiermee dekt u onvoorziene kosten af en draagt u zelf niet het risico van bijvoorbeeld de afschrijving van uw auto.


Zes maanden proberen.
Bij het aangaan van de Proeflease wordt altijd uitgegaan van een looptijd van 24 tot 72 maanden. Hiermee rijdt u de Mercedes-Benz Citan in de basis al voor een laag tarief. Bent u na 6 maanden niet tevreden over de Mercedes-Benz Citan, of valt de economische groei binnen uw onderneming tegen? Geen enkel probleem. U kunt de Citan zonder enige verplichtingen kosteloos inleveren na het eerste halfjaar. Maar nog beter, u kunt er ook gewoon onbezorgd mee doorrijden. 


Geïnteresseerd en meer informatie over de Citan? 

Vul onderstaand uw gegevens in en één van onze verkoop-adviseurs neemt z.s.m. telefonisch contact met u op. 


 
 
 
 
*Gecommuniceerde prijzen zijn gebaseerd op 48 mnd/20.000 k.m. p.j.  Vraag naar de voorwaarden.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart