.

Mercedes-Benz Citan Tourer Taxi Editions

 

Voor € 16.490,- compleet [1] Bent u als taxi-ondernemer op zoek naar comfort, veiligheid en heel veel ruimte? Dan is de Citan echt wat u zoekt.

Uitgerust met een krachtige Euro 6 dieselmotor, die uitblinkt in laag brandstofverbruik en minimale CO2-uitstoot, is de Citan bij uitstek geschikt voor stadsvervoer. Wat daar ook goed bij van pas kan komen, zijn de bescheiden buitenafmetingen, kleine draaicirkel en stabiele wegligging. Dankzij ADAPTIVE ESP 9.i herkent de Citan zelf kritieke rijsituaties en ondersteunt de bestuurder door de stabiliteit van het voertuig te verbeteren. Aan veiligheid laat de Citan dus niets te wensen over.

 Aan de praktische kant beschikt de Citan over een royale, goed toegankelijke bagageruimte, terwijl passagiers dankzij de schuifdeuren links ťn rechts altijd gemakkelijk in en uit kunnen stappen. Ook als de ruimte naast het voertuig beperkt is. De Citan Tourer is leverbaar in de lengtevarianten Lang en Extra Lang en in twee uitrustingsvarianten.

3,9% financieringsrente [3]

Op de rijk uitgeruste Mercedes-Benz Citan Tourer profiteert u nu van 3,9% financieringsrente in combinatie met de SterGarantie- en/of verzekeringsactie voor taxi's. Dit maakt de Citan Tourer voordeliger dan ooit voor taxi-ondernemers!

Twee jaar extra SterGarantie voor slechts € 400,-

Als taxi-ondernemer kunt u tijdelijk twee jaar SterGarantie voor uw taxi afsluiten voor slechts € 400,-. Op de Mercedes-Benz Citan Tourer bedraagt uw voordeel maar liefst € 427,-! Bovendien heeft u hiermee de zekerheid van vier jaar fabrieksgarantie.

Taxiverzekering vanaf € 125,- per maand voor het eerste jaar [4]

Verzeker uw Mercedes-Benz Citan Tourer taxi nu tegen een uniek scherp tarief. Bovendien heeft u standaard 12 maanden nieuwwaarderegeling.

Waarom een Citan Tourer als taxi?
  • De Citan Tourer (108 CDI Trend L incl. airco + radio) al verkrijgbaar voor € 16.490,- of 
  • € 166,- per maand.[1]
  • Laagste brandstofverbruik in zijn klasse (v.a. 4,3 l/100 km).[2]
  • Laagste CO2-uitstoot in zijn klasse (v.a. 112 g/km).[2]
  • Lange onderhoudsintervallen (40.000 km of 2 jaar).
  • Veilig door geavanceerde ADAPTIVE ESP 9.i.
  • Standaard rijk uitgerust met o.m. airconditioning, vier airbags, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

 
 
 
 


 
[1] Prijzen inclusief conformiteitsverklaring voor RDW taxikeuring en noodhamer. Prijzen zijn excl. btw, bpm, verwijderingsbijdrage en kosten rijklaar maken. Leasetarief o.b.v. Netto Financial Lease, 3,9%, bpm-verrekening in 4e maand, gebaseerd op 60 maanden, een aanbetaling & slottermijn van ca. 25% van de investering en inclusief voorfinanciering bpm.

[2] Gecombineerd verbruik stadsverkeer en provinciale wegen. De opgegeven waarden werden gemeten volgens EU-verordening 80/1268/EU in de huidige versie.

[3] O.b.v. Netto Financial Lease met minimale looptijd van 24 mnd. en maximaal 72 mnd. Minimaal te financieren bedrag € 10.000,- en onder voorbehoud van acceptatie MBFS.

[4] Verzekeringsactie alleen geldig voor taxi-ondernemers op een nieuwe Citan. Dekking WA/casco exclusief eventuele bijdekkingen. Voordeel is alleen op het eerste jaar. Actie onder voorbehoud van acceptatie MBI en minimaal 4 aantoonbare schadevrije jaren. Vloten zijn uitgesloten van deze taxi-actie, hiervoor geldt een aparte aanvraagprocedure.