.

Mercedes-Benz V-klase Taxi Editions

 

Voor € 39.990,- compleet [1].

De V-Klasse is letterlijk een klasse apart. Een eerste aanblik maakt direct duidelijk dat kosten noch moeite gespaard zijn bij de totstandkoming van dit paradepaardje op het gebied van personenvervoer.


De V-Klasse combineert ultiem comfort met sublieme handling en wegligging. Hoogwaardige materialen, exclusieve afwerking en heel veel (bagage)ruimte zorgen ervoor dat u en uw inzittenden ontspannen op de plaats van bestemming aankomen. Overigens is de V-Klasse uit te breiden tot maar liefst acht zitplaatsen. Het interieur van de V-Klasse is royaal en exclusief. Daardoor is het model niet zomaar geschikt voor personenvervoer, maar bij uitstek in te zetten als luxe VIP-shuttle. Zes geklimatiseerde stoelen, een Burmesterģ Surround-Soundsystem en ambiente verlichting staan garant voor een aangename rit.


Aan de praktische kant beschikt de Citan over een royale, goed toegankelijke bagageruimte, terwijl passagiers dankzij de schuifdeuren links ťn rechts altijd gemakkelijk in en uit kunnen stappen. Ook als de ruimte naast het voertuig beperkt is. De Citan Tourer is leverbaar in de lengtevarianten Lang en Extra Lang en in twee uitrustingsvarianten.

3,9% financieringsrente [3]

Op de complete Mercedes-Benz V-Klasse kunt u nu profiteren van 3,9% financieringsrente in combinatie met de SterGarantie- en/of verzekeringsactie voor taxi's. Hierdoor rijdt u de V-Klasse ongekend voordelig

Twee jaar extra SterGarantie voor slechts € 400,-

Tijdelijk kunt u voor slechts € 400,- twee jaar extra SterGarantie afsluiten voor uw taxi. Op de Mercedes-Benz V-Klasse bedraagt uw voordeel liefst € 680,-! De zekerheid van vier jaar fabrieksgarantie is standaard.

Taxiverzekering vanaf € 225,- p/mnd. voor het eerste jaar [5]

Verzeker uw Mercedes-Benz V-Klasse taxi nu tegen een uniek scherp tarief. Bovendien profiteert u hierbij van 12 maanden nieuwwaarderegeling.

Waarom een V-Klasse als taxi?

  • De V-Klasse (220d L 7G-TRONIC PLUS) al verkrijgbaar voor
    € 39.990,- of € 402,- per maand.[1]
  • Laagste brandstofverbruik in zijn klasse (v.a. 5,9 l/100 km).[2]
  • Laagste CO2-uitstoot in zijn klasse (v.a. 158 g/km).[3]
  • Leverbaar met 360-gradencamera voor eenvoudig inparkeren.
  • Unieke 7G-TRONIC PLUS automatische versnellingsbak voor exceptioneel rijcomfort.
  • 5-sterren rating in de Euro NCAP crashtest.
  • Intelligent Light System: zeer heldere ledverlichting voor extreem goed zicht en goede zichtbaarheid.


 
 
 
 
[1] Prijzen inclusief conformiteitsverklaring voor RDW taxikeuring en noodhamer. Prijzen zijn excl. btw, bpm, verwijderingsbijdrage en kosten rijklaar maken. Leasetarief o.b.v. Netto Financial Lease, 3,9%, bpm-verrekening in 4e maand, gebaseerd op 60 maanden, een aanbetaling & slottermijn van ca. 25% van de investering en inclusief voorfinanciering bpm.
[2] Gecombineerd verbruik stadsverkeer en provinciale wegen. De opgegeven waarden werden gemeten volgens EU-verordening 80/1268/EU in de huidige versie.

[3] Opgaven volgens richtlijn 92/21/EG in de versie 95/47/EG in de bij het ter perse gaan geldige versie (berekening op basis van gewicht in rijklare toestand, inclusief gereedschap, voor zover door de fabrikant geleverd, de tank voor 90% gevuld, met bestuurder van 68 kg en bagage van 7 kg) voor voertuigen met standaarduitrusting. Opties en accessoires zijn niet inbegrepen.

[4] O.b.v. Netto Financial Lease met minimale looptijd van 24 mnd. en maximaal 72 mnd. Minimaal te financieren bedrag € 10.000,- en onder voorbehoud van acceptatie MBFS.

[5] Verzekeringsactie alleen geldig voor taxi-ondernemers op een nieuwe V-Klasse. Dekking WA/casco exclusief eventuele bijdekkingen. Voordeel is alleen op het eerste jaar. Actie onder voorbehoud van acceptatie MBI en minimaal 4 aantoonbare schadevrije jaren. Vloten zijn uitgesloten van deze taxi-actie, hiervoor geldt een aparte aanvraagprocedure.