.

Mercedes-Benz Vito Tourer Taxi Editions

 

Voor € 30.146,- compleet [2] Een taxi kopen is geen kleine beslissing. Het is immers een flinke investering. Uw nieuwe taxi moet naast kostenefficiŽnt natuurlijk ook veilig en comfortabel zijn. Voor u, uw medewerkers en uw passagiers. De Mercedes-Benz Vito Tourer voldoet aan al deze eisen.


Alle Vito Tourer varianten zijn standaard uitgerust met de modernste dieselmotoren met Euro 6 normering. Krachtige motoren die uitblinken in zuinigheid. De Vito Tourer is zelfs al leverbaar met een gemiddeld verbruik van 5,8 l/100 km en een CO2-uitstoot van slechts 153 g/km.[1] Zeer lage waarden die overigens ook worden gerealiseerd met de 7G-TRONIC PLUS volautomaat. Een unieke prestatie waar we bij Mercedes-Benz bijzonder trots op zijn. Evenals op onze 5-sterren rating Euro NCAP. Met onder meer standaard Zijwindassistent, Attention Assist, bandenspanningscontrole en geavanceerde opties zoals Intelligent Light System en Collision Prevention Assist is de Vito buitengewoon veilig.


 Aan de praktische kant beschikt de Citan over een royale, goed toegankelijke bagageruimte, terwijl passagiers dankzij de schuifdeuren links ťn rechts altijd gemakkelijk in en uit kunnen stappen. Ook als de ruimte naast het voertuig beperkt is. De Citan Tourer is leverbaar in de lengtevarianten Lang en Extra Lang en in twee uitrustingsvarianten.

3,9% financieringsrente [3]

Doe als taxi-ondernemer nu uw voordeel met 3,9% financieringsrente in combinatie met de SterGarantie- en/of verzekeringsactie op de complete Mercedes-Benz Vito Tourer.

Twee jaar extra SterGarantie voor slechts € 400,-

Op de Mercedes-Benz Vito Tourer als taxi kunt u voor € 400,- tijdelijk twee jaar SterGarantie afsluiten. Dit levert u een voordeel van maar liefst € 680,- op! Hiermee heeft u ook nog eens de zekerheid van vier jaar fabrieksgarantie.

Taxiverzekering vanaf € 150,- per maand voor het eerste jaar [4]

Verzeker uw Mercedes-Benz Vito Tourer taxi nu tegen een ongekend scherp tarief van € 150,- per maand voor het eerste jaar. Bovendien heeft u standaard 12 maanden nieuwwaarderegeling.

Waarom een Vito Tourer als taxi?
  • De Vito Tourer (109 CDI BASE XL incl. airco + radio) al verkrijgbaar voor € 30.146,- of € 305,- per maand.[2]
  • Lage exploitatiekosten.
  • Comfortabel en kwalitatief hoogwaardig interieur met laag geluidsniveau in de cabine.
  • Lange onderhoudsintervallen (40.000 km of 2 jaar).
  • Zeer comfortabele rijeigenschappen door stabiele wegligging.
  • 5-sterren rating in de Euro NCAP crashtest.
  • Intelligent Light System: zeer heldere ledverlichting voor goed zicht en zichtbaarheid in alle weersomstandigheden.

 
 
 
 


 


[1] Gecombineerd verbruik stadsverkeer en provinciale wegen. De opgegeven waarden werden gemeten volgens EU-verordening 80/1268/EU in de huidige versie. Opgaven volgens richtlijn 92/21/EU in de bij het ter perse gaan geldige versie (berekening op basis van gewicht in rijklare toestand, inclusief gereedschap, voor zover door de fabrikant geleverd, de tank voor 90% gevuld, met bestuurder van 68 kg en bagage van 7 kg) voor voertuigen met standaarduitrusting. Opties en accessoires zijn niet inbegrepen.

[2] Prijzen inclusief conformiteitsverklaring voor RDW taxikeuring en noodhamer. Prijzen zijn excl. btw, bpm, verwijderingsbijdrage en kosten rijklaar maken. Leasetarief o.b.v. Netto Financial Lease, 3,9%, bpm-verrekening in 4e maand, gebaseerd op 60 maanden, een aanbetaling & slottermijn van ca. 25% van de investering en inclusief voorfinanciering bpm.

[3] O.b.v. Netto Financial Lease met minimale looptijd van 24 mnd. en maximaal 72 mnd. Minimaal te financieren bedrag € 10.000,- en onder voorbehoud van acceptatie MBFS.

[4] Verzekeringsactie alleen geldig voor taxi-ondernemers op een nieuwe Vito. Dekking WA/casco exclusief eventuele bijdekkingen. Voordeel is alleen op het eerste jaar. Actie onder voorbehoud van acceptatie MBI en minimaal 4 aantoonbare schadevrije jaren. Vloten zijn uitgesloten van deze taxi-actie, hiervoor geldt een aparte aanvraagprocedure.