Vito Proeflease, probeer de Mercedes-Benz Vito nu zes maanden uit!


Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito, de bestelwagen van het jaar 2016 & 2017 is nu interessanter dan ooit!

Hier zijn wij zelf zo enthousiast over dat we u nu zonder enig risico kennis willen laten maken met de Mercedes-Benz Vito bestelwagen. Dit doen we middels Proeflease. Dit is leasen voor hetzelfde tarief als normaal, maar dan zes maanden op proef.


Morgen al op weg in uw nieuwe Mercedes-Benz Vito.
Met Proeflease van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven bieden wij u nu de mogelijkheid om morgen nog weg te rijden in uw gloednieuwe Mercedes-Benz Vito. U maakt hiervoor een keuze uit onze ruime voorraad nieuwe Mercedes-Benz Vito bedrijfswagens. Hier hebben wij altijd auto’s bij staan die volledig rijklaar, inclusief airco, radio en betimmering van de laadruimte op u staan te wachten. In overleg met een van onze adviseurs wordt vervolgens het maandtarief van de Proeflease vastgesteld aan de hand van onder andere kilometrage en gebruik. U rijdt de Vito al voor € 599,- per maand* 


Heldere voorwaarden.
Binnen het maandtarief van de Proeflease vallen alle kosten die u aan uw nieuwe auto hebt. Zo regelt u voor een vast laag maandtarief onder andere uw verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud. Hiermee dekt u onvoorziene kosten af en draagt u zelf niet het risico van bijvoorbeeld de afschrijving van uw auto.


Zes maanden proberen.
Bij het aangaan van de Proeflease wordt altijd uitgegaan van een looptijd van 24 tot 72 maanden. Hiermee rijdt u de Mercedes-Benz Vito in de basis al voor een laag tarief. Bent u na 6 maanden niet tevreden over de Mercedes-Benz Vito, of valt de economische groei binnen uw onderneming tegen? Geen enkel probleem. U kunt de Vito zonder enige verplichtingen kosteloos inleveren na het eerste halfjaar. Maar nog beter, u kunt er ook gewoon onbezorgd mee doorrijden!


Geïnteresseerd en meer informatie over de Vito? 

Vul onderstaand uw telefoonnummer in en één van onze verkoop-adviseurs neemt z.s.m. telefonisch contact met u op. 

 
 
 
 


Uiteraard kunt u ook ons reguliere contactformulier invullen via onderstaande button: 
 *Gecommuniceerde prijs is gebaseerd op 48 mnd/20.000 k.m. p.j. Vraag naar de voorwaarden. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart