DAEL Group ontvangt 100e Mercedes-Benz bestelwagen!

De jarenlange samenwerking tussen DAEL Group en Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft de 100e Mercedes-Benz bestelwagen bereikt. Een mooi en symbolisch moment wat zowel de groei bij de DAEL Group als het vertrouwen in Mercedes-Benz Dealer Bedrijven bevestigd. Naast deze mijlpaal was de 100e bestelwagen ook nog eens een extra bijzondere, want het betrof de onlangs geÔntroduceerde nieuwe Mercedes-Benz Sprinter.


Het wagenpark van DAEL en dus ook de nieuwe Sprinter zijn voorzien van Euro 6 motoren en voldoen aan de laatste emissiestandaarden van de Europese Unie. De Mercedes-Benz motoren zorgen voor een efficiŽnte verbranding, gespaard met laag brandstofgebruik en een lage CO2-uitstoot. Daarnaast is de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter voorzien van de nieuwe connectiviteits- en wagenparkoplossing Mercedes PRO. Hiermee worden de voertuigen en DAEL volledig met elkaar verbonden. Aan de hand van Mercedes PRO zal er in combinatie met Mercedes-Benz Dealer Bedrijven gekeken worden naar het nog verder optimaliseren van inzetbaarheid, efficiŽntie en productiviteit. Naast de levering worden de bestelwagens al jaren vanuit het VanPro Center in Maasdijk onderhouden en sinds een jaar ook voorzien van complete Sortimo bedrijfswageninrichtingen.


Met een breed scala aan technische projecten is DAEL in binnen en buitenland veelvuldig onderweg. De plaatsing van slimme meters, onderhoud aan telecommasten en plaatsing van relaishuisjes langs het spoor zijn slechts een kleine greep uit de projecten van DAEL welke in heel Nederland plaatsvinden. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart