75 Nieuwe sterren voor Mobility Centre Holland.

Mobility Centre Holland voegt maar liefst 75 nieuw model Mercedes-Benz Sprinters toe aan het wagenpark! Jelmer Broekhuizen, Manager Director van Mobility Centre Holland, geeft aan; ‘’er is gekozen voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Mercedes-Benz i.c.m. de service van de Van ProCenters van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven’’. Met de nieuwe voertuigen wordt het wagenpark gedeeltelijk verder uitgebreid en kiest men voor het allernieuwste wat Mercedes-Benz bestelwagens te bieden heeft. Zo zijn de Sprinters o.a. voorzien van diverse elektronische rijassistenten, de nieuwste veiligheidssystemen en het nieuwe connectiviteitssysteem Mercedes PRO.

Daarbij zijn er met Mercedes-Benz Dealer Bedrijven op maat gesneden afspraken gemaakt wat betreft de after-salesdienstverlening, voor een optimale inzet.

Over Mobility Centre Holland.
Mobility Centre Holland is een zeer snel groeiende speler in de mobiliteitsbranche. Ze verhuren en leasen alles op gebied van mobiliteit met de focus op bestelwagens en trucks. Vanuit vestigingen in Rotterdam, Amsterdam (Schiphol), Eindhoven en Groningen bedienen ze geheel Nederland. Daardoor was de keuze voor Mercedes-Benz Dealer Bedrijven ook een logische. Hiermee wordt een groot deel van hun regio afgedekt. Met een breed aanbod jonge witte, reclamevrije voertuigen hebben ze altijd een voertuig op voorraad. Daarbij onderscheiden ze zich door de kennis van zowel de voertuigen als de financiŽle oplossingen met daarbij een persoonlijk, merkonafhankelijk advies op maat!Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart