Horecava Mercedes-Benz 2019.

Iedere branche kent zo zijn eigen uitdagingen. Zeker in de horeca waarbij kwaliteit en presentatie van bovengemiddeld belang zijn. Wij begrijpen echter ook dat smaken verschillen. Daarom hebben wij voor ieder type horecaondernemer een passende bestelwagen. Variërend van een breed scala aan diensten en services tot een uiteenlopend gamma aan op- en inbouwmogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende modellen.


Mercecedes-Benz Bestelwagens.

Nieuwsgierig wat we u zoal kunnen serveren? Kom dan snel eens langs bij een van onze vestigingen voor een advies op maat of bezoek de Mercedes-Benz Bestelwagenstand op de Horecava. Van 7 tot en met 10 januari bent u van harte welkom op stand 09.200. Hier kunt u met eigen ogen zien wat Mercedes-Benz voor u kan betekenen. 

Proef de toekomst op de Horecava. 
Dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche. Laat je inspireren van 7 t/m 10 januari 2019 (elke dag geopend van 10.00-18.00 uur) tijdens de 63e Horecava in RAI Amsterdam. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen, volg interactieve workshops en beleef demo's van bekende chef koks. Dit jaar is de beurs nóg groter met veel aandacht voor innovaties en start-ups, spannende en lekkerste wedstrijden. Dit mag je niet missen!

Horecava.
Waar? Amsterdam RAI, hal 12 (standnummer 09.200)
Wanneer? 7 t/m 10 januari 2019

Voor meer informatie over de beurs kijkt u op: www.horecava.nl
Voor gratis kaarten klikt u hier: GRATIS KAARTEN
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart