Mercedes-Benz Dealer Bedrijven en Loodgietersbedrijf Meijer & Zoon vieren feest!

Onlangs heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven 2x Vito bestelwagens aan Loodgietersbedrijf Meijer en Zoon mogen afleveren om het wagenpark compleet te maken. 

Een feestelijk moment aangezien speciaal voor de 70e verjaardag van Jan Meijer het totale wagenpark in beeld werd gebracht. Als verrassing werd deze ‘’teamfoto’’ op passende wijze aan Jan overhandigd. Daarnaast werd tevens de langdurige relatie gevierd, Meijer en Zoon is namelijk al ruim 25 jaar klant bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.  Zo leverde Jeroen van der Heiden in 1992 de eerste bestelwagen af aan Jan Meijer, een 207 D.


Over Loodgietersbedrijf Meijer & Zoon.
Loodgietersbedrijf Meijer & Zoon is een dynamisch bedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Het familiebedrijf wordt gerund door de 2e generatie en is opgericht in 1978 door de huidige directeur Jan Meijer en zijn vader. In 2015 zijn de drie zonen van Jan Meijer toegetreden tot de directie.
Het bedrijf is ooit gestart aan de Zieken in Den Haag maar is door de groei van het bedrijf is al jaren gevestigd aan de 2e van Blankenburgstraat en Margaretha van Hennebergweg. Na ruim 40 jaar staat service nog altijd hoog in het vaandel! Namens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart