.

Mercedes-Benz X-Klasse

Een krachtige aandrijving, meer rijcomfort en toonaangevende veiligheid: de Mercedes-Benz X-Klasse. Bereid u voor op een opwindend rijgevoel op elke ondergrond – zowel offroad als onroad De Mercedes-Benz X-Klasse wordt geleverd met vele verschillende mogelijkheden waarmee het exterieur en interieur van het model kunnen worden gepersonaliseerd.

Bij de motoren is onder andere een krachtige V6-dieselmotor in combinatie met de permanente aandrijving op alle wielen 4MATIC voorzien. De motor met hoog koppel levert voortreffelijke rijdynamiek op verharde en onverharde ondergronden. De machtige aandrijving en het robuuste ladderchassis maken een nuttige last van meer dan 1,1 ton mogelijk en zorgen voor een trekvermogen van 3,5 ton. Net als alle andere Mercedes-Benz modellen wordt de pick-up uitgerust met toonaangevende veiligheidssystemen.

Moderne rijassistentiesystemen verhogen zowel de veiligheid als het comfort van het model. Mercedes-Benz speelt als eerste premiumfabrikant in op de veranderende klantbehoeften in het wereldwijde segment van mid-size pick-ups en het maakt van de solide eentons pick-up met ruimte voor maximaal vijf personen een aantrekkelijke gezins- en lifestyleauto.De traditionele eigenschappen van een middelgrote pick-up worden aangevuld met typische Mercedes-Benz eigenschappen als rijdynamiek, comfort, design, veiligheid, connectiviteit en uitgebreide individualiseringsmogelijkheden. Daarmee speelt Mercedes-Benz in op de veranderde wensen van de klanten en spreekt het merk nieuwe pick-up doelgroepen aan. Er is namelijk veel keuze bij de nieuwe X-Klasse: drie uitrustingsvarianten, vier- en zescilindermotoren, achterwielaandrijving en permanente vierwielaandrijving alsmede een handgeschakelde zesversnellingsbak en een 7-traps automaat. Ook zijn er zes verschillende bekledingen verkrijgbaar waaronder twee ledervarianten, drie soorten sierdelen voor het interieur en een omvangrijk, door Mercedes-Benz ontwikkeld accessoireprogramma, waarmee de X-Klasse als geen andere pick-up kan worden aangepast aan de persoonlijke smaak. De verwachte marktintroductie is voor Europa vastgesteld op november 2017.

Wilt u als ťťn van de eerste een proefrit maken in de Mercedes-Benz X-Klasse?