.

V-Klasse Exclusive

Het aanbod aan uitrustingsmogelijkheden voor de Mercedes-Benz V-Klasse blijft groeien. Binnenkort arriveert een nieuwe, extra luxe variant van de MPV bij ons in de showroom: de Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE. Met een zeer hoog niveau aan exclusieve uitrustingsmogelijkheden en opties legt de V-Klasse de lat qua stijl, comfort en functionaliteit nog hoger en wordt hij het nieuwe topmodel binnen de populaire reeks.

Ge´nteresseerd in de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE? Bekijk hem in onze online voorraad of neem direct contact op met ÚÚn van onderstaande vestigingen. 


Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn

De Schans 25
2405 XX Alphen a/d Rijn
tel. 0172 47 51 55.

info-mbdb@daimler.com

Mercedes-Benz Den Haag

Donau 42
2491 BA Den Haag
tel. 070 3 400 300.

info-mbdb@daimler.com

Mercedes-Benz Leiden
Vondellaan 45
2332 AA Leiden

tel. 071 57693 03. 

info-mbdb@daimler.com

Mercedes-Benz Naaldwijk

Klompenmakerstraat 50
2672 GA Naaldwijk
tel. 0174 526 770. 

info-mbdb@daimler.com

De V-Klasse EXCLUSIVE biedt een aantrekkelijke mix van premium uitrusting in geborsteld aluminium-look, ventilatieroosters met een zilverchromen omlijsting, een interieurhemel in DINAMICA-stof, het nieuwe panoramaschuifdak, de nieuwe grote middenconsole met een ge´ntegreerd koel-vriesvak en thermobekerhouders, geventileerde individuele stoelen in nappaleder voor de bestuurder, voor- en achterpassagiers, alsmede 48,3 cm (19 inch) lichtmetalen velgen, Burmester« surround sound system en een keur aan andere uitrustingen. Het exclusieve karakter wordt onderstreept door de ‘EXCLUSIVE’ emblemen op de voorspatschermen.

Comfort, stijl en design op topniveau

Met zijn luxueuze uitrusting en afwerking tilt Mercedes-Benz de aantrekkingskracht van de MPV naar een nog hoger niveau. Exclusieve afwerkingsmaterialen in geborsteld aluminium-look, zilverchromen omlijsting rond de ventilatieroosters, leder voor het dashboard met contraststsiernaden, met leder beklede armleuningen in de portieren en comfortabele stoelen met zwart of beige nappaleder creŰren een luxueuze ambiance in het interieur. Een ambiance die nog beter tot zijn recht komt door een interieurhemel in zwarte of porselein DINAMICA-stof.


De stijl in het interieur wordt verder versterkt door een nieuw panoramaschuifdak dat zorgt voor een grote hoeveelheid licht. Het systeem bestaat uit een elektrisch glazen schuifdak vˇˇr en een vast glazen paneel achter. Met 1,90 bij 1,12 meter is het het grootste glazen dak in zijn klasse. Het panoramaschuifdak beschikt tevens over een tweedelige, elektrisch bedienbare zonwering. Wanneer de auto wordt geparkeerd met het dak open, schuift het dak automatisch in de kantelpositie als het begint te regenen. Het schuifdak en de zonwering kunnen zowel voorin als achterin worden bediend.


Voor nog meer comfort heeft de grote middenconsole een zachte armsteun en een ge´ntegreerd 5-liter groot koel-vriesvak. Verder herbergt de middenconsole diverse opbergvakjes, twee bekerhouders voorin, twee led-verlichte thermobekerhouders achter, usb-aansluitingen, een sleuf voor een sd-kaart en een 230V- en 12V-aansluiting voor bijvoorbeeld mobiele telefoons, mp3-spelers, notebooks. De comfortervaring wordt afgerond met elektrisch verstelbare stoelen voor de bestuurder en voorpassagier met actieve stoelventilatie, individuele stoelen achterin met klimaatregeling en het Burmester« surround sound system met 16 high-performance luidsprekers inclusief een basreflexbox en stemversterking tussen de inzittenden voor- en achterin.

De V-Klasse EXCLUSIVE combineert moderne luxe met een keur aan veiligheidsheidssystemen en sportiviteit. De nieuwe design- en uitrustinglijn bestaat uit een sportonderstel en 48,3 cm (19 inch) lichtmetalen velgen. Naast ATTENTION ASSIST en zijwindassistent wordt hij standaard geleverd met actieve parkeerassistent met 360░-camera, die het vinden van een vrij parkeervak en vervolgens het parallel of haaks inparkeren vereenvoudigt.

Nieuwe opties en AMG Line leverbaar

Het panoramadak en de grote middenconsole zijn voor de V-Klasse ook als afzonderlijke opties te bestellen. Nog zo’n nieuwe gemaksfeature is een iPad-houder die aan de rugleuning van de voorstoelen kan worden bevestigd. Tegelijkertijd is ook de nieuwe, sportieve AMG Line voor de V-Klasse te bestellen. Tot de opvallende designaccenten van Mercedes-AMG behoren nieuw ontworpen voor- en achterbumpers, geaccentueerde dorpelverbreders, 48,3 cm (19 inch) lichtmetalen AMG-velgen en een dakspoiler.