Mercedes-Benz Vito, bestelwagen van het jaar 2016 & 2017!


De Mercedes-Benz Vito is opnieuw verkozen tot bestelwagen van het Jaar! 

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Bestelauto van het Jaar-verkiezing wint de Mercedes-Benz Vito deze prestigieuze titel voor de tweede keer op rij. Net als vorig jaar, weet de Vito de vakjury te imponeren met aangename rijeigenschappen en een comfortabele werkplek voor de bestuurder. De hoogste punten scoorde de bestelwagen op de volledigheid van het productgamma, wat te danken is aan het grote aantal beschikbare aandrijflijnen en carrosserievormen waaruit de klant af-fabriek kan kiezen en de uitstraling van het model. Het juryrapport bewijst dat de Vito niet alleen een goed doordacht product is, maar ook wordt ondersteund door een zeer gedegen en ervaren bestelwagenorganisatie. Op dat laatste criterium scoorde de importeur- en dealerorganisatie zelfs zo goed dat Mercedes-Benz met de Vito, Sprinter en Citan de volledige top drie bezette. 

De Mercedes-Benz Vito bestelwagen zelf ervaren of benieuwd wat wij op voorraad hebben?
Gaat u altijd efficiënt en doelgericht te werk, en houdt u van nieuwe uitdagingen?

Dan verdient u een bestelwagen die voor u gemaakt lijkt: de nieuwe Mercedes-Benz Vito. Een bestelwagen die niet alleen perfect zijn taken uitvoert, maar ook het verschil maakt en uitblinkt in rendement, kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid. Een bestelwagen die is ontwikkeld door een echte bedrijfswagenspecialist. De nieuwe Vito is ontwikkeld om in elke situatie ingezet te kunnen worden, zonder dat dit ten koste gaat van de veelzijdigheid, het comfort en de kwaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent. Met een brandstofverbruik vanaf 5,7 liter per 100 km1 is hij zuiniger dan ooit en draagt hij met elke gereden kilometer duurzaam bij aan uw succes. En om ervoor te zorgen dat u nog veiliger op uw bestemming aankomt, beschikt hij dankzij talrijke innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zoals ATTENTION ASSIST en de zijwindassistent, standaard over een hoge mate van veiligheid. Wat u ook van plan bent, met de keuze uit voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving hebben wij altijd een passend voertuig voor u. De nieuwe Vito staat namelijk altijd voor u klaar en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 

Een zwaargewicht in laadvolume: de nieuwe Mercedes-Benz Vito Gesloten bestelwagen.

De Vito Gesloten bestelwagen gooit niet snel de handdoek in de ring als het op vervoer van ladingen aankomt. Hij neemt de zware taken op zich en vormt tegelijkertijd het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. De Vito Gesloten bestelwagen blinkt uit in laadvolume: als anderen al propvol zitten, neemt hij nog wat extra mee. Met een laadlengte tot 3061 mm en een laadvolume tot 6,9 m3 kan de Vito Gesloten bestelwagen een lading tot 1064 kg vervoeren. Als de gewichtsklasse tot 3,2 ton wordt verhoogd, zelfs een lading tot 1369 kg (met achterwielaandrijving). Maar het draait niet alleen om gewicht: de Vito Gesloten bestelwagen beschikt over grote laadopeningen en een lage laaddrempel waardoor het laden en lossen snel en eenvoudig gaat. Met de optionele schuifdeur links beschikt de Vito Gesloten bestelwagen over drie laadopeningen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld drie europallets worden geladen. Het railsysteem voor verankering van de lading op de laadvloer en de bevestigingsrails aan de zijwanden zorgen ervoor dat de lading flexibel en veilig kan worden verankerd.

Alles en iedereen kan mee: de nieuwe Mercedes-Benz Vito Dubbelcabine.

De Mercedes-Benz Vito Dubbelcabine maakt het u gemakkelijk. Het motto ‘Eén voor alles’ gaat niet alleen op voor de Gesloten bestelwagen, maar ook voor de Combi. Als u tegelijkertijd personen en goederen wilt vervoeren, is de Vito Dubbelcabine een rendabele, veelzijdige en betrouwbare partner. Met de driepersoonsbank in het passagierscompartiment kunnen maximaal zes personen in de Vito Dubbelcabine plaatsnemen. De zijruiten in het passagierscompartiment zorgen voor licht en zicht naar buiten. En dankzij een warmelucht-uitstroomopening in de beenruimte zijn de passagiers op de tweede rij zitplaatsen comfortabel onderweg. In de laadruimte is nog voldoende ruimte beschikbaar, zodat alle materialen en uitrustingen kunnen worden meegenomen. Afhankelijk van de carrosserielengte bedraagt het laadoppervlak maximaal 2,63 m2 en het laadvolume maximaal 4,1 m3 . Wilt u nog meer personen vervoeren? Neem dan eens een kijkje in de brochure van de nieuwe Vito Tourer. In zowel de BASE als PRO en SELECT genieten uw passagiers van optimaal zitcomfort.

Individualiteit en brancheoplossingen voor uw Mercedes-Benz bestelwagen Vito.

Mercedes-Benz werkt nauw samen met carrosseriebouwers en biedt u uitgebreide ondersteuning. Door onze kennis en de ervaring en deskundigheid van de carrosseriebouwer te combineren, zijn we in staat om de meest uiteenlopende en hoogwaardige opbouwoplossingen te realiseren – van voertuigen voor de bouw, voertuigen met gesloten opbouw en koelwagens tot aan politie- en hulpdienstwagens. Uw Mercedes-Benz dealer helpt u graag om voor u de juiste oplossing te vinden. Mercedes-Benz biedt met het informatieplatform ‘VanPartner by Mercedes-Benz’ u de mogelijkheid om op- en ombouwoplossingen te vinden: Naast het aanbod van VanSolution biedt Mercedes-Benz met het informatieplatform ‘VanPartner by Mercedes-Benz’ u de mogelijkheid om nog meer op- en ombouwoplossingen te vinden. Momenteel kunt u op www.vanpartner.com uit meer dan 350 producten van 100 geselecteerde carrosseriebouwers kiezen. Het VanPartner-platform biedt hiermee uitgebreide oplossingen voor de meest uiteenlopende branches. ‘VanPartner by Mercedes-Benz’ is hét portal om de optimale op- en ombouwoplossing te vinden.
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart