Mercedes-Benz Citan bedrijfswagen


Met de Mercedes-Benz Citan bieden wij u bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven dé compacte bedrijfswagen. De Mercedes-Benz Citan is afgestemd op uw dagelijkste uitdagingen waarbij hij zich perfect leent voor vervoer in een stedelijke omgeving. De Citan bedrijfswagen onderscheidt zich daarnaast met zijn grote laadruimte bij compacte exterieurafmetingen, een hoge rijdynamiek en een grote wendbaarheid. 


Makkelijk in- en uitladen.
Voor een goede toegang tot de laadruimte zijn er de standaard schuifdeur rechts en de als optie verkrijgbare schuifdeur links. De schuifdeuren worden met de afstandsbediening van de autosleutel ontgrendeld. Met de grote openingshoek maakt de dubbele achterdeur het laden en lossen van de wagen extra gemakkelijk, vooral met grotere vrachtstukken zoals een Europallet welke makkelijk te plaatsen is tussen de wielkasten.


Laagste kosten per km.

Ook in financieel opzicht is de Citan erg interessant voor uw bedrijf, wat komt door de lage bedrijfskosten, de optimale inzetbaarheid, een aantrekkelijke prijsstelling en uiterst flexibele financieringsmogelijkheden. Zo heeft u met de Mercedes-Benz Citan de laagste Total Cost of Ownership. Tel de directe en indirecte kosten bij elkaar op en de Citan heeft per km de laagste kosten van alle vergelijkbare bedrijfswagen in z’n klasse. Zo behaalt de Citan door de BlueEFFICIENCY-technology brandstofverbruik van slechts 4,2 l/100km.

Ontdek de Mercedes-Benz Citan!

 

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bedrijfswagen
 • Brandstofverbruik va. 4,2liter per 100km
 • Laadvermogen tot 770 kg
 • Vermogen tussen 55 kW (75 pk) en 84 kW (114 pk)
 • 3 verschillende lengtematen
 • Onderhoudsintervallen tot 40.000 km
 • Tot 30 jaar MobiloVan bij jaarlijkse servicebeurt
 • Achterdeuren met hoek tot 180ᵒ
 • Breed aanbod aan veiligheidssystemen

  Mercedes-Benz Citan Tourer
 • Brandstofverbruik va. 4,3liter per 100km
 • Tot 7 zitplaatsen leverbaar
 • Laadvermogen tot 715 kg
 • Vermogen tussen 55 kW (75 pk) en 84 kW (114 pk)
 • 2 verschillende lengtematen
 • Onderhoudsintervallen tot 40.000 km
 • Tot 30 jaar MobiloVan bij jaarlijkse servicebeurt
 • Breed aanbod aan veiligheidssystemen

Citan Gesloten bedrijfswagen.

Met de Citan Gesloten bedrijfswagen biedt Mercedes-Benz u een compacte bedrijfswagen voor kleine tot middelgrote bedrijven, die speciaal is afgestemd op de uitdagingen van de stedelijke omgeving. De Citan kenmerkt zich dan ook primair door een robuust uiterlijk, alsmede een flexibele en rendabele inzet. De Citan is een echte stadsheld. Zijn voertuigconcept overtuigt met een grote laadruimte bij compacte exterieurafmetingen, een hoge rijdynamiek en een grote wendbaarheid. Ook in financieel opzicht is de Citan een waardevolle aanwinst. Daarvoor zorgen onder andere de lage bedrijfskosten, de optimale inzetbaarheid, een aantrekkelijke prijsstelling en uiterst flexibele financieringsmogelijkheden. Bovendien profiteert u met de Citan van de levenslange1 mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan2. De moderne en krachtige motoren leveren eersteklas werk door hun spontane reactievermogen en kunnen dankzij de innovatieve BlueEFFICIENCY-technologie met een verbruik vanaf 4,2 l/100 km3 bijdragen aan de kostenbeheersing binnen uw bedrijf.4 Daarbij zorgen het fijn afgestelde onderstel en het hoogwaardige interieur met ergonomisch bedieningscomfort voor hoog werkcomfort. Daarnaast zet de Citan met de optionele chroompakketten interieur en exterieur nieuwe accenten op het gebied van design. Kortom, de Citan heeft alles wat u van een compacte bedrijfswagen met de ster mag verwachten. Wat dat precies allemaal inhoudt, kunt u zelf tijdens een proefrit ervaren. Mercedes-Benz Vans. Born to run. 


De Mercedes-Benz Citan weet wat er van hem wordt verwacht.

In de Citan is het nuttige met het aangename gecombineerd. Het interieur van de Citan kenmerkt zich door een aangename ambiance, waarin uitstekend gewerkt kan worden. Functionaliteit en comfort zijn in alle opzichten harmonieus op elkaar afgestemd. De handmatig verstelbare bestuurdersstoel en het in hoogte verstelbare stuurwiel zorgen voor verfijnd rijcomfort. Alle bedieningselementen zijn bovendien ergonomisch gerangschikt en kunnen intuïtief worden bediend. Het uitstekend afleesbare combi-instrument met schakelindicatie zorgt er tot slot voor dat er zuinig kan worden gereden. Er zijn vele praktische opbergvakken die ook onder het rijden goed toegankelijk zijn. Het standaard verwarmings- en ventilatiesysteem zorgt voor een aangenaam werkklimaat. 


Over de Mercedes-Benz Citan Tourer bedrijfswagen.

Robuust, flexibel en rendabel – de Citan Tourer is hét antwoord van Mercedes-Benz op de vele uitdagingen in het dagelijkse stadsverkeer. De compacte bedrijfswagen voor kleine en middelgrote bedrijven ondersteunt u onvermoeibaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en is perfect voor het werk uitgerust. Zijn variabele ruimteconcept, royale passagierscompartiment met maximaal zeven zitplaatsen1 en omvangrijke uitrustingsmogelijkheden maken de Citan Tourer tot een echte stadsheld. Dankzij de compacte afmetingen en de grote wendbaarheid is hij perfect afgestemd op de eisen van alledag. De Citan Tourer is bovendien uiterst rendabel dankzij krachtige en zuinige motoren met een verbruik vanaf 4,3 l/100 km2, lage bedrijfskosten, weinig uitval en een aantrekkelijke prijs. En omdat het werk ook nog plezierig moet zijn, zorgen een fijn afgesteld onderstel en een hoogwaardig interieur met ergonomisch bedieningsconcept voor maximale wendbaarheid en rijdynamiek, alsmede voor optimaal comfort. Kortom: de Citan Tourer heeft alles wat u van een veelzijdige compacte bedrijfswagen van Mercedes-Benz mag verwachten. Elke dag weer, overal en altijd. 


De Citan is klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Mercedes-Benz heeft de plicht om ook met de Citan de toekomst van mobiliteit verantwoord en duurzaam vorm te geven. De Citan vervult in dit opzicht een voorbeeldfunctie in het stadsverkeer en zorgt dankzij innovatieve BlueEFFICIENCY-technologieën voor een reductie van de CO2-emissie en het brandstofverbruik. Met een verbruik vanaf 4,2 l/100 km is de Citan koploper. Ook in financieel opzicht is de Citan een waardevolle aanwinst dankzij de aantrekkelijke prijsstelling en de lage bedrijfskosten (zoals het lage brandstofverbruik en onderhoudsintervallen tot 40 000 km). De optimale inzetbaarheid van bedrijfswagens staat bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven immers net zo hoog in het vaandel als bij u. Dit wordt onderstreept door de levenslange mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan. Op deze manier levert de Citan een belangrijke bijdrage aan een goed rendement. Moderne motoren, elektrische stuurbekrachtiging en schakelindicatie vormen de basis voor zuinig rijden. Met het BlueEFFICIENCY-pakket1 neemt de zuinigheid nog verder toe.De Mercedes-Benz Citan vervoert en distribueert.


De Mercedes-Benz Citan vervoert en distribueert.

Als er veel ruimte is voor het vervoer van gereedschappen en anderen materialen, brengt dat ook verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom zijn bij de Citan Gesloten bedrijfswagen de bestuurder en bijrijder door een scheidingswand afgeschermd van de lading. Dankzij de standaard sjorogen op de laadvloer kan de lading worden verankerd. Als optie kunnen de zijwanden met hout worden bekleed voor thermische en geluidsisolatie. Op deze manier komt ook bederfelijke waar in goede conditie op het afleveradres aan. De als optie leverbare houten laadvloer vergemakkelijkt het in- en uitladen en is eenvoudig te reinigen. Zodat u na het werk sneller thuis bent.


Download de Mercedes-Benz Citan Prijslijst. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart