De nieuwe V-Klasse

De weg is ook voor u onbekend. Niemand weet waar hij heen gaat. Uw eigen keuze blijft echter bepalend. Eén keuze die alles verandert en beter maakt. Met de nieuwe V-Klasse – de ideale auto voor werk en privé - wordt iedere keuze eenvoudiger. Veelzijdig in kwaliteit, innovatie en technologie. Welke weg u ook kiest, met de V-Klasse komt u er.


Samenstellen


Een ware belevenis.

Met de krachtige, onmiskenbare vormen is de V-Klasse een echte blikvanger – met name met de AMG Line of het nightpakket: Ook het interieur is groots: het variabele ruimteconcept, de intelligente assistentie- en veiligheidssystemen en de multimediasystemen met uitstekende netwerkverbindingen zijn toonaangevend in het segment. Met de nieuwe topmotoruitvoering V 300 d met 176 kW (239 pk) [*] en negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC wordt elke rit voor u een ware belevenis.
 


Comfort voor maximaal 8 personen.


De V-Klasse groeit met u mee: In de beide rijen zitplaatsen achterin kunnen afzonderlijke zitplaatsen evenals twee- en driepersoonsbanken in de veelzijdigste varianten worden gecombineerd. Standaard zijn achterin vier comfortabele afzonderlijke stoelen ingebouwd. Op aanvraag kunnen al in de compacte carrosserielengte twee driepersoonsbanken worden ingebouwd, wat van de V-Klasse een achtzitter maakt. Als zeven plaatsen voldoende zijn, kan de eerste rij zitplaatsen achterin met een tweepersoonsbank of met twee afzonderlijke zitplaatsen worden uitgerust. Absolute uitschieter in comfort zijn de luxestoelen op de eerste rij zitplaatsen achterin. Praktische details, zoals het stoelrailsysteem waarop banken en stoelen verticaal kunnen worden verschoven of de vis-à-vis-positionering, vervullen ook veeleisende individuele comfortwensen.

 

Toonaangevende veiligheid.

 
Altijd een behulpzame assistent aan boord
Ondersteuning waarop u kunt vertrouwen. Dankzij zijn assistentie- en veiligheidssystemen ondersteunt de V-Klasse u optimaal in alle rijsituaties, zodat u veilig, ontspannen en zelfverzekerd op uw bestemming aankomt.


 

Benieuwd geworden naar de V-Klasse?

 
 
 
 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart