Nieuwe Mercedes-Benz Sprinter.

Duurzaam rendabel en altijd mobiel.

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter is zo veelzijdig dat u altijd de juiste variant voor uw inzet vindt. Met talrijke varianten en uitrustingen vindt u altijd een rendabel basisvoertuig, bijvoorbeeld met voorwielaandrijving, en ook een exact op de inzet afgestemde Gesloten bestelwagen, Dubbelcabine, Chassiscabine of Tourer met representatief ingericht passagierscompartiment.


Een streling voor het oog en een verlichting van het werk.
Het nieuwe design volgt het moderne Mercedes-Benz designconcept ’emotie en intelligentie’. Ook de cockpit werd nieuw vormgegeven en overtuigt door zijn hoogwaardige design en uitstekende functionaliteit. Bijvoorbeeld met een intelligent, modulair opbergconcept en KEYLESS START.


Mercedes PRO.
Om uw werk zo efficiŽnt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, is de nieuwe Sprinter af fabriek leverbaar met connectiviteitsoplossingen. Kom nu al meer te weten over de voordelen en het gebruik van Mercedes PRO connect, die vanaf medio 2018 in de nieuwe Sprinter beschikbaar zal zijn. Naast de nieuwe Sprinter zijn al uw Mercedes-Benz voertuigen connected te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van Mercedes PRO?


Klik hier voor meer informatie.


Houd mij op de hoogte over de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter.

 
 
 
 
 
 


Voor elke inzet een Mercedes-Benz Sprinter.
U wilt een bestelwagen die vooral praktisch en rendabel is? Of liever een bestelwagen die aan de hoogste eisen op comfortgebied voldoet? De Sprinter maakt het allebei mogelijk... en nog veel meer: de Gesloten bestelwagen, Dubbelcabine, Tourer, Chassiscabine en Chassisdubbelcabine vormen de basis voor een indrukwekkende verscheidenheid aan varianten. Het aanbod wordt uitgebreid met vier motorvarianten, talrijke opties, aandrijvingsvarianten en branchespecifieke oplossingen van carrosseriebouwers.


Vergroot uw kans op succes met de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter.
De Sprinter is op veiligheid doorontwikkeld. Solide basis hiervoor is de carrosserie die door zijn constructie en materiaalgebruik bijzonder stabiel is. Daar komen nog eens talrijke assistentiesystemen bij. Want ook de meest ervaren bestuurder komt in situaties terecht waar ondersteuning welkom of nodig is.

Rendement, als het erop aankomt.
Met de Sprinter kiest u voor een voertuig dat al meer dan twintig jaar bewijst een goed renderende investering te zijn. De nieuwe Sprinter zet dit succesverhaal voort met bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. U profiteert bij het nieuwe model van een aantrekkelijke instapprijs voor de varianten met voorwielaandrijving en talrijke configuratiemogelijkheden waarbij u uw Sprinter precies zo kunt samenstellen zoals u hem nodig hebt.

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart