Mercedes-Benz ServiceCare - Complete


Het Servicepakket met een complete dekking.
Wanneer u op zoek bent naar een servicepakket met complete dekking is Mercedes-Benz Complete de beste oplossing. Met dit pakket zijn alle garagewerkzaamheden, inclusief vervangingen van slijtageonderdelen, gedekt tegen een vast maandelijkse bedrag. Met Mercedes-Benz Complete is uw bestelwagen maximaal inzetbaar en houdt u de kosten binnen de perken. 


Wat willen wij van u weten?

• Een inschatting van het aantal kilometers per jaar.
• Gewenste betalingstermijn.
• De inzet en het reŽle aantal onderhoudsbeurten dat daarbij hoort.


Op basis daarvan vertellen we u precies wat het onderhoudstarief is voor het aantal ingeschatte beurten, vertaald in een overzichtelijk maandbedrag. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en kunt u zich volledig concentreren op uw werkzaamheden, terwijl wij doen waar we goed in zijn: uw bestelwagen perfect onderhouden. Die zekerheid vindt u nergens anders.


Aanschaf ServiceCare Complete

ServiceCare Complete kan op elk moment tijdens de eerste 12 maanden na de kentekenregistratie worden aangeschaft, tot een maximum van 50.000 km, op voorwaarde dat de bestelwagen wordt onderhouden in overeenstemming met het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant.


De voordelen van ServiceCare Complete.
Vervanging van versleten onderdelen (zoals remmen, batterij, wielophanging, etc. Banden zijn uitgesloten) en regelmatig onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant. De uitgebreide garantie dekt vrijwel alle onderdelen en aggregaten (zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen, airconditioning). Het contract is inclusief MobiloVan en Mercedes PRO*. De maximale duur is 7 jaar & 300.000 km.


Premie berekenen:


*Mercedes PRO: Standaard, inbegrepen connectiviteitsdiensten (Citan & X-Klasse uitgesloten). Heeft u vragen? Vraag onze service-adviseurs naar de voorwaarden. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart