.

SterGarantie


Op alle Mercedes-Benz bestelwagens geldt in heel Europa een garantie op nieuwe voertuigen van twee jaar.

Onze verkooporganisatie verbindt zich tot een contractuele garantie. Deze garantie geldt vanaf de dag van de aflevering van de bestelwagen of eventueel vanaf een vroegere eerste inschrijving van de wagen en zonder kilometerbeperking. Ze vult de wettelijke garantiebepalingen aan en ze geeft u de eerste twee jaren een geruststellend gevoel.

De garantie op nieuwe bestelwagens geldt in alle lidstaten van de EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.


Geen onvoorziene reparatiekosten met SterGarantie

SterGarantie is een aantrekkelijk verzekeringsproduct dat voor de periode na afloop van de fabrieksgarantie afgesloten kan worden.

Tijdens de fabrieksgarantie kunt u SterGarantie voor 12, 24 of 36 maanden afsluiten. Na afloop van de fabrieksgarantie kunt u SterGarantie steeds voor 12 maanden afsluiten, tot het 8e jaar van het voertuig. Dat is volledige zekerheid. SterGarantie biedt een extra ruime dekking die op hoofdlijnen gelijk is aan de fabrieksgarantie. En daarmee gaat Mercedes-Benz weer een belangrijke stap verder.


De voordelen van SterGarantie:
- Geen eigen risico bij reparaties op alle mechanische en elektrische onderdelen met uitzondering van die onderdelen die worden        uitgesloten zie hiervoor de algemene voorwaarden (uitgevoerd onder SterGarantie)*.
- Reparaties worden uitgevoerd bij de Mercedes-Benz dealer door goed getrainde Mercedes-Benz technici die gebruikmaken van kwalitatief hoogwaardige onderdelen waarop de Mercedes-Benz onderdelengarantie van toepassing is.
- SterGarantie kan binnen de fabrieksgarantie voor aansluitend 12, 24 of 36 maanden worden afgesloten.
- Na afloop van de fabrieksgarantie is afsluiten voor 12 maanden mogelijk.
- SterGarantie is overdraagbaar naar volgende eigenaar.
- SterGarantie heeft een Europese dekking.
- Geen kilometerbeperking.


Vraag ons naar de voorwaarden van SterGarantie.

Bekijk hier het volledige overzicht van de voorwaarden (PDF)