Mercedes-Benz V-Klasse


Het leven zit vol mooie momenten en is in dat opzicht net zo veelzijdig als de nieuwe V-Klasse. De V-Klasse is ontwikkeld met gevoel voor rijplezier en dynamiek, zodat u ook op de weg volop van mooie momenten kunt genieten. Een voertuig dat overal in het oog springt dankzij de unieke stijl van Mercedes-Benz. Een stijl die tot in het kleinste detail is geperfectioneerd. De nieuwe V-Klasse toont zijn grootsheid in elke situatie, waardoor bijvoorbeeld uitstapjes met het gezin nog aangenamer worden en u nog intenser van uw vrije tijd kunt genieten. Als de V-Klasse voor personenvervoer wordt ingezet, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan. Wat u ook van plan bent, dankzij een groot aantal praktische features geniet u van elke kilometer in uw nieuwe V-Klasse.


Prijslijst


Ontdek de Mercedes-Benz V-Klasse

 

Mercedes-Benz V-Klasse
 • Efficiënt rijplezier: vanaf 5,9 l/100 km
 • Maximale luxe en comfort
 • 3 motorvarianten
 • maximale bagageruimtelengte van 2,88 m bij de carrosserielengte extra lang

 • Breed aanbod aan veiligheidssystemen
 • Nu ook beschikbaar met AMG Line

 

 Mercedes-Benz V-Klasse Dubbelcabine
 • Luxe en comfort zonder praktische laadruimte in te leveren

 • Beklede scheidingswand

 • Breed aanbod aan veiligheidssystemen

 • De stoelen kunnen bij de lengtevariant extra Lang, in combinatie met de naar achteren geplaatste wand, naar wens worden versteld.

 • Nu ook beschikbaar met AMG Line


Geniet nu al van toekomstmuziek met de Mercedes-Benz V-Klasse.

Verbonden met de wereld. Met het optionele COMAND Online beschikt u over een intuïtief bedieningsconcept voor navigatie, telefonie en audio zoals u dat alleen in een grote limousine van Mercedes-Benz zou verwachten. Live Traffic Information houdt u op de hoogte van de actuele verkeerssituatie, waardoor u altijd zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankomt. Maar dat is nog niet alles: het Burmester® surround sound system produceert een fascinerend geluid. En om ervoor te zorgen dat u uw passagiers optimaal kunt verstaan, beschikt de V-Klasse ook over spraakversterking door het hele interieur. Kortom: een beleving voor de zintuigen.


V-Klasse groots qua ruimte. 

Of u nu boodschappen gaat doen of van uw vrijetijd wilt genieten: de V-Klasse is er klaar voor. Met de V-Klasse beschikt u over zeeën van ruimte, zodat u alles wat u nodig hebt kunt meenemen. Daarnaast zorgt een groot aantal slimme oplossingen voor een comfortabele rit. De separaat te openen achterruit is bijvoorbeeld één van die slimme oplossingen. Dankzij de plaatsbesparende opening met twee laadniveaus en twee kratten wordt in- en uitladen kinderspel. Dat geldt ook voor het automatisch openen en sluiten van de optionele elektrisch bediende EASY PACK-achterklep. Hiervoor is één druk op de knop voldoende. En dankzij de grote verscheidenheid aan stoelconfiguraties en -verstelmogelijkheden is de V-Klasse minstens zo veelzijdig als de wensen van uw kinderen. 


Vierwielaandrijving 4MATIC: rots in de branding.

De optionele permanente vierwielaandrijving 4MATIC zorgt voor voortreffelijke tractie en verhoogde rijstabiliteit. Omdat de vierwielaandrijving 4MATIC altijd geactiveerd is, vereist het systeem vrijwel geen reactietijd om bij slechte weersomstandigheden als regen, gladheid of sneeuw in te grijpen. 4MATIC wordt daarbij ondersteund door het elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® en het elektronisch tractiesysteem 4ETS. Dit systeem remt doordraaiende wielen gericht af en leidt daarbij de aandrijfkracht door naar de wielen met de meeste grip. Hierdoor kunt u ook op een slecht wegdek vlot wegrijden of accelereren. Bij 4MATIC is het gebruik van conventionele differentieelsperren overbodig. Met behulp van automatische remimpulsen wordt het wegrijden op een slechte ondergrond ondersteund en wordt bovendien de stabiliteit bij kritieke manoeuvres verhoogd. Dankzij de compacte bouwwijze, de intelligente materiaalkeuze en het hoge rendement ontstaat nauwelijks meergewicht ten opzichte van een model met achterwielaandrijving. 


V-Klasse Dubbelcabine.

Een dubbelcabine in zijn meest stijlvolle vorm met alle ruimte voor inzittenden en goederen. Luxe, comfort en kwaliteit zijn de herkenbare eigenschappen van de V-Klasse als dubbelcabine. Of u nu zakelijk of privé met de nieuwe V-Klasse Comfort PLUS Dubbelcabine onderweg bent, u, uw passagiers en uw goederen komen gegarandeerd veilig en in stijl op de gewenste bestemming aan. Met de V-Klasse Comfort PLUS Dubbelcabine ervaart u de buitengewone luxe en het comfort van een Mercedes-Benz personenwagen, zonder in te leveren op praktische laadruimte. De drie comfortabele zitplaatsen, separaat instelbare airconditioning en luxe, beklede scheidingswand zijn kenmerkend voor de V-Klasse Dubbelcabine. Het zitcomfort in de V-Klasse Comfort PLUS is mede dankzij de luxe, voorgevormde comfortstoelen ongekend hoog. Bovendien kunnen deze stoelen bij de lengtevariant Extra Lang, in combinatie met de naar achteren geplaatste wand, naar wens worden versteld.


De Mercedes-Benz V-Klasse met AMG Line, nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Wat voor extra's biedt het AMG uitrustingspakket?

Het pakket biedt opvallende designfeaters van het bekende Mercedes-AMG perfomance-en sportautomerk. Zo wordt de V-klasse vormgegeven met voor- en achterbumpers, onderscheidende dorpels en 19 inch AMG lichtmetalen velgen, evenals een additionele spoilerrand. Met de AMG-Style wordt het unieke en progressieve design van de V-Klasse benaderd met een sportieve en dynamieke look and feel. Aan de binnenkant van de V-klasse AMG Line zitten chromen ventilatieroosters, pedalen van geborsteld aluminium en de carbonachtige afwerking voor een sportieve sfeer. Daarnaast kunnen er ook extra opties toegevoegd worden als een panorama dak in twee delen (voor elektrisch, achter vast), een koelcompartiment en led-verlichte thermobekerhouders, twee iPad-houders achterin (automatisch van stroom voorzien) en een actieve stoelventilatie voor de passagiersstoelen. Uiteraard is de AMG Line ook te kijken bij onze dubbelcabine variant te verkrijgen.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart