Mercedes-Benz Service tijdens corona. 

Wij zijn open. 


Op zondag 15 maart zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het Coronavirus te beperken.

Bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven vinden wij het allerbelangrijkste om conform deze maatregelen de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Tegelijkertijd doen wij uiteraard ons uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven. Wij hebben daarom met onmiddellijke ingang de volgende maatregelen getroffen waar wij u hierbij graag deelgenoot van maken.


Openingstijden
Onze openingstijden voor de komende periode zijn als volgt voor de vestigingen Den Haag, Leiden, Alphen a/d Rijn en Naaldwijk:

Maandag t/m vrijdag: van 08.00 tot 18.00 (werkplaats tot 17.00)
Zaterdag:van 10.00 tot 17.00 (alleen showrooms geopend, werkplaatsen en magazijnen zijn gesloten) 

Let op: wasstraten in Leiden en Naaldwijk zijn vanaf heden op zaterdag gesloten.

Onze openingstijden van onze vestigingen in Roelofarendsveen en Maasdijk blijven vooralsnog ongewijzigd.

Alle magazijnen zijn op zaterdag gesloten.


Buiten de openingstijden kunt u uiteraard een beroep doen op onze nooddienst: 00800 3 777 77 77.
Onze openingstijden van onze vestigingen in Roelofarendsveen en Maasdijk blijven vooralsnog ongewijzigd.
Bandenwissels
Om het aantal werkplaatsbezoeken (en daarmee potentiŽle besmettingsrisico’s) tot een minimum te beperken zullen wij voorlopig geen aparte afspraken meer maken voor wielenwissels. Het blijft wel mogelijk om i.c.m. een onderhoudsbeurt de wissel te laten uitvoeren.


Haal en breng service is tijdelijk gestopt
Om niet te lang samen in de relatief kleine ruimte van een auto te zitten is onze haal- en brengservice (waarbij ťťn van onze medewerkers u in uw eigen auto terugbrengt of ophaalt) gestopt. Om dezelfde reden kunnen wij ook geen testritten meer uitvoeren samen met de klant (zoals voor bijvoorbeeld voor het lokaliseren van een bijgeluid niet ongebruikelijk is).


Afleveringen

Uw aflevering van uw nieuwe auto of occasion gaat door volgens de planning. Onze verkoopadviseur of Product Expert gaat echter niet meer naast u in de auto zitten, maar staat naast de auto op gepaste afstand voor een verkorte aflevering. Zonder tegenbericht kunnen wij na 6 april de auto nogmaals afleveren indien er extra vragen zijn. 


Gezondheidsklachten?
Als u zelf gezondheidsklachten zoals neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts hebt, verzoeken wij u vriendelijk om niet naar ons bedrijf te komen en een eventueel geplande werkplaatsafspraak te verplaatsen. Dit kan telefonisch via 0800-mercedes of 070-3400372.


Welkom

  • Komende tijd schudden wij geen handen 
  • Wij houden 2 meter afstand 
  • Wij accepteren geen contant geld (pin en creditcard uiteraard wel). 

Wij vertrouwen erop dat u hier begrip voor heeft en zich hierdoor zeker niet minder welkom voelt in onze vestigingen.


Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn geweest. Bij een wijziging van deze maatregelen zullen wij u hiervan graag op de hoogte brengen.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart