Originele ruilonderdelen.

Zodat origineel ook 100% origineel blijft.

Er wordt steeds meer gevraagd van uw Mercedes-Benz en Setra bus. Steeds vaker worden al na een relatief korte tijd hoge prestaties bereikt. Door de sterke belasting zijn bepaalde onderdelen sneller versleten dan andere en moeten deze ondanks de goede algemene toestand van de bus worden vervangen. Originele ruilonderdelen bieden de garanties en kwaliteit van een nieuw onderdeel tegen een aanzienlijk lagere prijs.

Een overzicht van de voordelen:

  • Duidelijk prijsvoordeel ten opzichte van nieuwe onderdelen 
  • Uitstekende kwaliteit vergelijkbaar met nieuwe onderdelen 
  • Garantie op ruilonderdeel van 12 maanden 
  • Oude onderdelen kunnen worden ingeruild 
  • Constructiewijzigingen stromen bij de revisie mee in 
  • Actieve milieubescherming door revisie van de vervangen originele onderdelen 
  • Snelle beschikbaarheid


Met originele ruilonderdelen voor Mercedes-Benz en Setra bussen, die uitvoerig bewerkt en op de laatste stand van de techniek zijn gebracht, bespaart u op geld, maar niet op kwaliteit. Want deze bewerking is veel meer dan een algemene revisie. De onderdelen worden tot op de laatste schroef uit elkaar gehaald, gereinigd, beoordeeld, getest, geselecteerd en vervolgens industrieel weer bewerkt. Voordat gedemonteerde oude onderdelen dit complexe bewerkingsproces doorlopen, worden ze onderworpen aan talrijke strenge en uitgebreide kwaliteitscontroles. De eisen aan het materiaal van het oude onderdeel zijn daarbij heel hoog en voldoen aan de kwaliteitsnormen bij de serieproductie van nieuwe onderdelen. Oude onderdelen die niet meer aan onze eisen voldoen, worden gerecycled, rekening houdende met de milieuwetgeving.


Met ruilonderdelen in geteste OMNIplus kwaliteit verhoogt u de levensverwachting van uw bus en profiteert u van een hele reeks overtuigende voordelen. Want elk afzonderlijk onderdeel is belangrijk. Zodat uw origineel 100% origineel blijft.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart