PartsPro.

Dť oplossing voor de zelfreparerende. 

PartsPro is de onderdelenvoorziening van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, speciaal gericht op professionals. Voor de zakelijke klant die bedrijfsmatig originele Mercedes-Benz onderdelen besteld bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven biedt PartsPro 10 unieke voordelen.


De 10 unieke voordelen van Parts Pro

1. Uitgebreide produktrange
Wij bieden u de complete lijn originele Mercedes-Benz onderdelen aan: 

 • Originele onderdelen
 • ReMan onderdelen (revisieonderdelen)
 • Accessoires
 • Collectie en autominiaturen
 • Onderhoudsmiddelen
 • Originele olie
 • Wielen en bandensets


2. Garantie
Op alle bedrijfswagenonderdelen geven wij 12 maanden garantie (zie voorwaarden). Op alle personenwagenonderdelen geven wij 24 maanden garantie (zie voorwaarden).


3. Inname oude onderdelen (recycling)

Bij aanschaf van nieuwe onderdelen kunnen schadebedrijven gedemonteerde onderdelen kosteloos inleveren. De bezorgdienst neemt de oude delen mee retour.


4. Online bestellen

Online bestellen kan eenvoudig via het GRATIS ter beschikking gestelde WebParts programma. Bestellingen via WebParts worden binnen 2 uur na ontvangst gecontroleerd, verwerkt en automatisch per mail bevestigd.

5. Altijd beschikbaar
Ca. 60% van alle bestellingen is direct beschikbaar vanuit onze magazijnen. 97% van alle bestellingen is binnen 24 uur in onze magazijnen beschikbaar.

6. Gratis bezorgdienst
Uniek is onze GRATIS bezorgdienst. Wat u vandaag besteld is morgen voor 14.00 uur bij u in huis.

7. Snelle afhaalmogelijkheid
Maar als u de delen nog sneller nodig heeft, kunt u ze ook zelf afhalen. En als u dit doet bij onze afhaalbalie, dan liggen de bestelde delen en de pakbon al voor u klaar en heeft u verder weinig wachttijd. Dat bespaart tijd en geld.

8. Onderdeelretournering
Verkeerd of teveel bestelde onderdelen kunnen retour worden gebracht in de ongeopende originele verpakking. Uitzondering zijn voertuig gebonden onderdelen, zoals sleutels en andere voorgeprogrammeerde onderdelen. Retournering van speciaal voor u bestelde onderdelen gaat in overleg.


9. Technische ondersteuning

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van de delen. Wij voorzien u graag van de benodigde ondersteuning om de werkzaamheden aan het voertuig efficiŽnt te kunnen uitvoeren. Via www.service-and-parts.net verkrijgt u toegang verkrijgen tot het officiŽle werkplaatsinformatiesysteem van Mercedes-Benz. Hier vindt u alle benodigde technische gegevens en werkwijzen. Vraag onze accountmanager naar de mogelijkheden. Mocht u alsnog een vraag hebben, dan is er speciaal voor PartsPro relaties de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met een technisch specialist. U kunt hiervoor de onderdelenverkoper van de binnendienst benaderen.

10. Speciaal werkplaatstarief
Als er werkzaamheden zijn, die u toch liever door onze specialisten laat uitvoeren, dan zijn er voor onze PartsPro relaties hiervoor speciale aantrekkelijke tarieven:

 • Uitlezen van een storingsgeheugen:             € 40,-
 • Software update per keer:                          € 110,-
 • Fabrieksactie uitvoeren:                              gratis


Contactgegevens

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Ook komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk voorstel.


Mercedes-Benz Maasdijk
Transportweg 59
2676 LM Maasdijk
Tel. 0174-523006
parts-maasdijk@daimler.com

  

Mercedes-Benz Roelofarendsveen
 Pasteurweg 1
 2371 DW  Roelofarendsveen
 Tel. 071-3421054
 parts-roelofarendsveen@daimler.com

  Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart