OMNIplus bij MBDB.

De partner die mijn bedrijf in leven houdt.


U vervoert passagiers. Studie- en vakantiereizen, shuttlebus- en lijnverkeer. U bent een professional in uw sector en concentreert zich op wat belangrijk is. Voor al het andere moet u kunnen vertrouwen op een sterke partner. Want wat uw bus en het gebruik ervan betreft, zijn er heel wat noodzakelijkheden en wensen waarmee zich iemand zou moeten bezighouden die hier het meest en al jarenlang ervaring mee heeft. U heeft een partner nodig die ervoor zorgt dat uw bus altijd in beweging blijft. Bij voorkeur de wereldwijde marktleider in de bussector.

In 1895 bouwde Carl Benz de eerste bus met motoraandrijving ter wereld. In 1951 luidde Setra met de eerste zelfdragende buscarrosserie de geboorte van het merk Setra in. Als 100% dochteronderneming van Daimler AG beschikt EvoBus GmbH over meer dan 100 jaar ervaring met bussen. Behalve de twee sterke merken Mercedes-Benz en Setra en een hoge mate aan productkennis biedt Mercedes-Benz Dealer Bedrijven met het serviceverleningsmerk OMNIplus vooral klantnabijheid en passie voor de bus.

Busspecifieke dienstverlening, professionele levering van onderdelen, uiterst efficiŽntie trainingen voor chauffeurs en werkplaatspersoneelop maat: op al deze vlakken staan wij u als verantwoordelijke partner krachtdadig en behulpzaam ter zijde. Met OMNIplus bieden wij u een uitgebreid serviceaanbod met individuele oplossingen. Zowel thuis als onderweg – waar u zich ook bevindt, wij staan steeds aan uw zijde. Een belofte die wij met het grootste Europese ServiceNetwerk voor Mercedes-Benz en Setra bussen altijd nakomen. Overtuig uzelf en laat u in vervoering brengen.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven levert als uw OMNIplus-partner:

 • 100% origineel
 • 100% vakkundigheid 
 • 100% betrouwbaarheid 
 • 100% netwerk 
 • 100% assortiment 
 • 100% kwaliteit 
 • 100% professionaliteit 
 • 100% vooruitgang 
 • 100% beschikbaarheid 


Een partner voor onderhoud en zekerheid
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is sinds 2012 opgenomen in het uitgebreide servicenetwerk van OMNIplus. Mercedes-Benz Maasdijk en Mercedes-Benz Roelofarendsveen zijn daarmee onze officiŽle OMNIplus vestigingen. Dit betekent dat wij naast gecertificeerd zijn om onderhoud en reparaties uit te voeren aan Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en trucks ook onderhoud en reparaties aan Mercedes-Benz -en Setra bussen ťn touringcars mogen uitvoeren. Voor de verkoop hiervan is echter gekozen voor ťťn centrale locatie in Nederland.

Verkoop bij EvoBus Nederland
Alle kennis en ervaring die Mercedes-Benz tijdens jarenlange samenwerking met talrijke bedrijven en klanten heeft opgedaan, vindt u bij EvoBus Nederland. Op het hoofdkantoor in Nijkerk werken competente en deskundige verkopers die samen met u een opzet kunnen maken voor uw wagenpark. Een opzet die alles omvat, van het opstellen van een overeenkomst over het samenstellen van uw voertuig tot de uitbreiding met een specifieke service en/of financiŽle diensten. Voor meer informatie over de aanschaf van een Mercedes-Benz of Setra bus of touringcar verwijzen wij u daarom graag door naar EvoBus Nederland. 

Voor onderhoud en reparaties bent u zoals hierboven genoemd wťl bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven aan het juiste adres. Op deze website vindt u meer informatie over onze OMNIplus-service. Kijk snel verder. Wij zijn u graag van dienst!

  Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart