Onderhoud en reparaties.

Daarom naar Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is erkend OMNIplus partner. Veel vervoerders snappen onze meerwaarde en zien ons graag als partner. Toch krijgen wij nog weleens de vraag waarom zij zouden kiezen voor de OMNIplus service bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Wij leggen u dit graag uit.  

> Gespecialiseerde werkplaatsteams
Om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op een economische en vakkundige manier uit te voeren, is er meer nodig dan alleen ervaring met bussen. Enkel met een grondige, busspecifieke knowhow, gecombineerd met een speciaal uitgeruste werkplaats en de beschikbaarheid van onderdelen, kunnen wij aan uw hoge eisen beantwoorden. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide, voortdurende service- en productopleidingen zorgen voor de vereiste knowhow. Dat geldt zowel voor nieuwe als voor minder nieuwe bussen. Door een constante, consequente analyse van de behoeften worden de concepten en inhoud van het opleidingsaanbod voortdurend geoptimaliseerd.


> Snel + Effectief = Goedkoper
Door onze ervaring en specialisme op het gebied van Mercedes-Benz voertuigen kunnen we problemen snel achterhalen en vinden we snel de beste oplossing. Waar bij de garagist de meter nog loopt en het probleem vaak nog niet is gevonden, hebben wij het probleem al voor u opgelost. Op die manier betaalt u hetzelfde bedrag en bespaart u kostbare en dure tijd.


> Busspecifieke werkplaatsen
Onze medewerkers werken in werkplaatsen die optimaal zijn uitgerust voor reparatiewerkzaamheden aan bussen. Speciaal gereedschap en speciale toestellen, in combinatie met intelligente en doordachte werkplaatsprocessen en -documentatie zorgen voor een efficiŽnte en kwaliteitsvolle manier van werken.

> Veilige en kwalitatief hoogwaardige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden
Bij het onderhoud en de reparatie van uw bus is het belangrijk dat de servicemedewerkers vertrouwd zijn met alle busspecifieke details. Want uw bus is meer dan de som van alle afzonderlijke componenten. De grootste technische uitdaging bestaat erin dat bussen, ondanks hun grootte, vergelijkbaar zijn met personenvoertuigen op het gebied van uitrusting en werking - en deze vaak zelfs nog overtreffen. Zo is de vlotte werking van de airconditioning in een volledig bezette bus in vergelijking met een personenvoertuig van groter belang.


> Optimaal rendement
Wij hebben de allernieuwste apparatuur tot onze beschikking, zoals bijvoorbeeld een zeer geavanceerde remmentestbank, aslast weeginstallatie, laser uitlijnapparatuur, ABS / EBS testapparatuur en speling detectieapparatuur voor gestuurde voor- of naloopassen. Vandaar dat ook steeds meer andere merken bussen hun weg weten te vinden naar de OmniPlus service van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Optimaal rendement uit uw investering.


> Originele onderdelen
Met meer dan 100.000 onderdelen in voorraad, die beantwoorden aan de laatste stand van de techniek, bepalen wij nieuwe normen in de onderdelensector. Originele onderdelen, die hun geld waard zijn. Onderdelen of accessoires ondergaan uitgebreide tests en controles voordat ze worden opgenomen in het programma originele onderdelen van geteste OMNIplus kwaliteit. Permanente controle- en testprocedures zorgen voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit en dus voor uw succes.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart