Schadeherstel.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven uw specialist voor schadeherstel en spuitwerk.


Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is al meer dan 75 jaar een betrouwbare specialist in schadeherstel bedrijfsvoertuigen. Snel, secuur en safe. Kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel. Met inzet van vakkundig en servicegericht personeel staan wij garant voor een eersteklas afwerking, een korte levertijd en een marktconforme prijsstelling.


Schade rapport
Dankzij onze expertise en onze goede relatie met verzekeringsmaatschappijen, kunnen we u uitstekend van dienst zijn met het opstellen van een correct schaderapport.


Chassismeting
Om een chassis goed te kunnen beoordelen wordt het opgemeten met behulp van het Truckcam Wheel Alignment System. De meting geeft een duidelijk beeld van de zijdelingse verbuiging en torsie in het chassis. Dit rapport is een meerwaarde voor de schadeafhandeling met de verzekeringsmaatschappijen.


De- /montage van schadedelen
D- en montage wordt uitgevoerd door onze goed opgeleide monteurs. Zij werken met originele onderdelen welke volgens fabrieksvoorschrift worden gemonteerd. Belangrijk voor eventueel behoud van de fabrieksgarantie.

Richten chassis
Met geavanceerde richtapparatuur en Truckcam digitale meetsystemen zijn we in staat om de meest vervormde chassis recht te maken. De structuur van het materiaal blijft identiek door gebruik te maken van een inductiewarmer. Tevens hebben we kennis in huis om aluminium chassis en assen te richten.

Plaatwerk
Na een schade wordt het plaatwerk uitgedeukt of vernieuwd. Als Mercedes-Benz Dealer Bedrijven plaatwerk vernieuwt wordt dit gedaan volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de puntlassen. Hiervoor werken wij met de modernste puntlasapparatuur.

Uitlijnen

Uitlijnen doen wij met de nieuwste Truckcam meetapparatuur. Met dit systeem werken we tot op de millimeter nauwkeurig, zodat de wielgeometrie binnen de fabrieksnormen wordt afgesteld. Vr het uitlijnen worden alle assen gecontroleerd op speling met behulp van de spelingsdetector.

Correct uitlijnen van een voertuig verdient zich in de praktijk snel terug:

  • Minder brandstofverbruik door lagere rolweerstand
  • Minder bandenslijtage
  • Verbeterde stuureigenschappen


Spuitwerk
Goed schadeherstel is ook onzichtbaar schadeherstel. Hierbij is kwalitatief hoogwaardig spuitwerk een vereiste. U bent hiervoor bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven Truck Service aan het juiste adres. Net zo belangrijk is het aanbrengen van de juiste kleur; dit waarborgt ons schade- en autospuitbedrijf door een grondige kleurcontrole in het voortraject.

Reclamewerk
De zorgvuldig door u uitgekozen reclameuitingen worden hersteld in originele staat.  

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart