OMNIplus 24h Service.

Wij staan altijd voor u klaar.

Ondanks optimale reisvoorbereidingen kan een klein defect aan uw volledig bezette bus u dwingen een onverwachte stop te maken. In het slechtste geval zelfs 's nachts of in het buitenland. Daarom staat onze 24h SERVICE niet alleen de klok rond voor u klaar, maar spreken we ook uw taal. Stilstaan kost geld, maar heeft bovendien ook een negatieve invloed op het goede humeur van uw passagiers – daarom moet het snel gaan. De 24h SERVICE neemt contact op met ons ervaren servicesteunpunt bij u in de buurt en repareert uw bus direct ter plaatse.

Als blijkt dat een snelle reparatie ter plaatse of in de dichtstbijgelegen werkplaats niet mogelijk is, zorgt de 24h SERVICE toch nog voor snelle hulp. Zekerheid, op elk moment – dat is een belofte die wij nakomen met onze 24h SERVICE. In geval van nood bieden wij u zo snel mogelijk vakkundige hulp. Waar u zich ook bevindt en wat er ook gebeurt – wij zijn er voor u. 24 uur per dag. 365 dagen per jaar.

Noodnummers 24h Service:

Hoofdnummer     
Alternatief            

00800 4020 4020 
+31 20 654 52 44                         

                                                                                                            

Zowel bij de aankoop van originele onderdelen als bij de afhandeling van de betaling – onze ervaren nooddienstpartners garanderen technische hulp en financiŽle zekerheid. Om een beroep te kunnen doen op de OMNIplus 24h SERVICE, heeft u voor elke bus een OMNIplus ServiceCard nodig.  


Vind uw servicepunt
Met meer dan 600 steunpunten in Europa is er altijd wel een steunpunt bij u in de buurt. Via onderstaande link vindt u actuele informatie over de meer dan 600 steunpunten in Europa die zich bij u in de buurt of langs uw reisroute bevinden.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart