OMNIplus Servicecontracten.

Voor meer zekerheid en voorziene kosten.

Door de OMNIplus serviceovereenkomsten van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven willen wij u de hoogstmogelijke beschikbaarheid en inzetbaarheid van uw Mercedes-Benz of Setra tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Onze serviceovereenkomsten combineren het uitvoeren van onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften met reparatiewerkzaamheden van verschillende omvang, afhankelijk voor welke serviceovereenkomst u gekozen heeft.

U kunt bij de koop van uw Mercedes-Benz of Setra tussen verschillende kilometrages en looptijden kiezen. Uiteraard kunnen wij u ook een individuele berekening aanbieden en zo de serviceovereenkomst op uw behoefte aanpassen. Zo profiteert u en uw voertuig van omvangrijke service door uw competente OMNIplus servicesteunpunt en van de inzet van hoogwaardige originele onderdelen in geteste OMNIplus kwaliteit – tegen voorziene kosten. En kunt u zich concentreren op uw kernactiviteit: het rijden!


De voordelen in één oogopslag

  • Hoogste veiligheid voor uw passagiers door een optimaal onderhouden voertuig
  • Hoge beschikbaarheid door preventieve controles en naleven van de hoogste kwaliteitsnormen met betrekking tot service en onderdelen
  • Kostencontrole door vaste prijzen per maand of vaste prijs voor elk servicepakket
  • Goedkopere pakketprijs in vergelijking met afzonderlijke werkplaatsdiensten
  • Waardebehoud van het voertuig door regelmatig en competent onderhoud
  • Looptijden overeenkomst voor vaste pakketprijzen

 

Meer informatie? 
Neem contact op met een van onze vestigingen. Wij komen graag bij u langs voor meer informatie en/of een voorstel op maat. Wij zijn u graag van dienst.  

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart