.

Mercedes-Benz Fietsen.


Rijdt u komende zomer op een officiële Mercedes-Benz fiets? Bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven hebben wij nu een prachtig Fitness-Bike en Trekking Bike met een exclusief Mercedes-Benz design voor een hele scherpe prijs. De comfortabele fietsen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt ( slechts 10 stuks beschikbaar). De Mercedes-Benz fietsen zijn te bewonderen, proef te rijden en te koop bij onze vestiging in Den Haag. 


Mercedes-Benz Fitness-Bike + gratis fietshelm.

Stap maar op. Met de Mercedes-Benz trekkingbike Aventura is het puur genieten op de fiets. De fiets in zwart, exclusief design beschikt over een hoogwaardig aluminium frame, 28 inch wielen, schijfrem, naafdynamo, bagagedrager, spatborden en een geveerde voorvork. 27 versnellingen zorgen voor optimaal fietscomfort. Of het nu om fietstochten door terrein of korte ritten in de stad gaat, de fiets met een maximum belasting van 100 kg is de ideale metgezel voor de vrije tijd.


- Kleur: zwart
- Materiaal: aluminium
- Gewicht: circa 13,5 kg
- 28 inch wielen
- 27 versnellingen
- Geveerde voorvork
- Schijfremmen
- Van FOCUS voor Mercedes-Benz
- German Engineered


Nu van € 969,- incl btw voor slechts € 795,- incl btw. Ontvang nu gratis een originele Mercedes-Benz fietshelm cadeau t.w.v. € 99,- incl. btw bij aankoop.


Mercedes-Benz Trekking Bike + gratis Mercedes-Benz Fietshelm

Voor veel plezier en een goede conditie. Met de fitnessbike Crater Lake is het puur genieten op de fiets. De fiets in zwart, exclusief design beschikt over een hoogwaardig aluminium frame, 28 inch wielen, schijfremmen en een geveerde voorvork. 27 versnellingen zorgen voor optimaal fietscomfort. De fiets met een maximum belasting van 100 kg is de ideale metgezel voor de vrije tijd en perfect voor uitdagende ritjes.

- Kleur: zwart
- Materiaal: aluminium
- Gewicht: circa 15,6 kg
- 28 inch wielen
- 27 versnellingen
- Geveerde voorvork
- Schijfremmen
- Van FOCUS voor Mercedes-Benz
- German Engineered


Nu van € 1.149,- incl. btw voor slechts € 895,- incl btw.

Ontvang nu gratis een originele Mercedes-Benz fietshelm cadeau t.w.v. € 99,- incl. btw bij aankoop.

Speciale actie!
Als u nu bij aankoop van uw Fitness bike of Trekkings bike ook kiest voor een Mercedes-Benz Fietsendrager. Dan kunnen wij u deze aanbieden van € 479,- voor € 395,- incl. btw!


Momenteel hebben wij 10 fietsen op voorraad. Weg=Weg*

Bent u geïnteresseerd in één van de Mercedes-Benz fietsen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!