.

Helemaal relaxed! Nu een automaat zonder meerprijs.

Automaat zonder meerprijs

Nu tijdelijk op meerdere modellen wordt de automatische transmissie zonder meerprijs geleverd. Zo kunt u, afhankelijk van het model, genieten van een soepel schakelende 7-traps automaat met dubbele koppeling (7G-DCT) i of de 9G-TRONIC automatische versnellingsbak. En dat maakt rijden wel zo relaxed.


Het voordeel van de automaat zonder meerprijs varieert per model, maar kan oplopen tot wel € 2.541 incl. BTW. Ook voor zakelijke rijders is de kosteloze automaat interessant vanwege de lagere fiscale waarde.


Download hieronder de actieprijslijst met daarin de prijzen van de betreffende modellen die een automaat zonder meerprijs hebben. 
Geïnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Actievoorwaarden automaat zonder meerprijs:
Van toepassing op de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180 (op de motoren waar de automaat niet standaard is). Geldig bij bestelling van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen tot en met 31 december 2017. 'Niet geldig in combinatie met C-Klasse Coupé & Cabrio ‘Night Edition’, en de actie Voorraad- en inruilvoordeel'. De automaat actie geldt ook voor de Business Solution en Business Solution AMG-modellen. Niet in combinatie met Privélease.